ALARMA TORNER

Definitivament Enric Torner no té sort aquesta temporada. Just ara que després de moltes setmanes de treball i sacrificis enfilava la recta final de la seva recuperació el genoll afectat li ha tornat a fallar. En l’entrenament d’aquest dilluns el de Tordera ha fet un moviment en fals i des del primer moment ha notat que alguna cosa fallava. Aquest dimarts li faran proves per comprobar l’estat de la lesió però de moment, i com no pot ser d’una altra manera, el jugador està molt afectat per aquest contratemps.

P- Molt mala sort no, Ivan.

I.SANZ- Hem d’esperar a les proves però si. L’Enric seguia esgotant terminis, cada vegada estava millor i estava més a prop de reaparèixer. No va jugar a Tenerife perque no volíem precipitar-nos. Volíem veure com evolucionava durant aquesta setmana. havia d’anar recuperant la confiança i arribant al seu millor punt de forma física. Ara haurem d’esperar.

P- Esperarem. Del partit de Tenerife destaca la capacitat de rebelar-se contra un partit que se us havia girat. El gran esforç que vàreu fer per remuntar al final de la segona part.

I.SANZ- Del partit de Tenerife podem destacar diversos aspectes, com el bon control del partit que vam tenir en la primera part, sobre tot en els primers minuts i com dius molt bé la capacitat de resposta de l’equip en els minuts finals. Quan les coses estàven pitjo, amb el marcador en contra i ja en els últims minuts, l’equip va treure caràcter, ens vam aixecar i vam ser capaços de donar-li la volta al resultat. Així que hem d’estar contents amb la capacitat de reacció de l’equip.

P- Per tant millor el resultat que el joc?

I.SANZ- Si. Sens dubte millor el resultat que el joc. Igual que et deia que hi va haver coses bones també és cert que el partit va deixar aspectes a millorar: poca efectivitat de cara a porta, ja que vam fallar situacions molt clares de gol, incloses 2 FD i un penal. També un mal inici de la segona part, sense fluidesa en atac, poc sòlids en defensa, concedint massa contres. No hi ha cap dubte que no va ser el nostre millor partit i que hem de treballar per millorar.

P- De tota manera l’important era tornar a les victòries, no?

I.SANZ- Era un partit tremendament complicat. veníem de 3 derrotes consecutives i sabem que no és gens fàcil trencar les dinàmiques negatives de resultats. A més lapista del Tenerife sempre és complicada. és molt difícil controlar el partit allà i ens trobavem amb un rival en situació límit, que donaria el 100% o més… en definitiva erem conscients que seria un partit dur i que només ens valia gunayar… Objectiu complert i ara a treballar bé aquesta setmana i afrontar el partit següent amb més confiança. El GEiEG serà un rival contra el que haurem de treballar molt. És un equip disciplinat i molt ordenat, que rep molt pocs gols fora de casa (excepte el partit de Reus, en la resta ha encaixat només 1 o 2 gols) i té alguns jugadors amb molta qualitat. Així que ens tocarà treballar molt durant el partit i tenir paciència perque si volem superar-los haurem de fer un molt bon partit.

Mentrestant avui s’ha sabut que la fase final de la Copa de la Reina es disputarà a Gijon.sota l’organització de l’equip local. la competició es disputarà del 12 al 13 de febrer i banda del Biescas hi prendran part els 3 primers classificats de la Ok LLiga femenina (en aquests moments el FONTANELLAS I MARTÍ IHC ocupa la quarta plaça i tindria el passaport per la Copa només a 3 punts)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *