VAM ESTAR DE SORT EL DIA QUE ET VAS DECIDIR PEL TEU SEGON EMBARÀS !!!

Aquest comentari divertit enviat per facebook a la mare de l’Edu serveix per il.lustrar perfectament l’alegria i gratitud que té l’afició igualadina per l’esforç gegantí que van haver de fer els jugadors de l’IHC al Pancho Camurrias de Tenerife. Pel sacrifici, capacitat de reacció i, també, per les habilitats golejadores, en aquesta ocasió, del Ferran Formatjé i del mateix capità igualadí que va fer dos gols molt importants: el 2 a 2, només  12 segons després que els locals capgiressin el 0 a 1 inicial i el 3 a 5 a falta d’un minut per acabar la segona part que sentenciava el partit i evitava possibles ensurts finals. Gràcies a aquest 3 a 5 l’Igualada HC ha tornat de les Illes Afortunades amb 3 punts molt importants i amb el temps just per poder participar com la resta de catalans de la jornada electoral (aquells que no ho haguessin fet abans per correu). Mentre Catalunya ha definit el seu futur pels pròxims 4 anys amb la victòria de Mas i CiU a les eleccions al Parlament, els igualadins han fet la seva especial aposta pel compromís total en el projecte. La capacitat de reacció a la segona part quan el marcador s’havia torçat (fins al 3 a 2) és la millor demostració d’aquesta implicació. Els jugadors es van rebel.lar contra un partit que semblava que se’ls tornava a escapar i no ho van permetre. L’apretada final amb tot en contra i les forces molt justes és per ser elogiada en la seva justa mesura. La lluita de tot l’equip materialitzada en els gols de Formatjé i l’Edu van permetre un viatge de retorn carregat d’alegria.

P- Finalment bé per les Canàries, no?

EDU- Bé, bé perque vam guanyar. No vam jugar massa bé. Hauríem d’haver senteciat abans. No ho vam fer i ells amb els penals i FD es van posar dins del partit. No hauríem d’haver patit tant. Quan hem vist que se’ns complicava hi hem posat encara més ganes . Després dels últims partits no podiem perdre. I per això hem tirat endavant.

P- Tot ha passat en una segona part molt intensa.

EDU- Si. Hi ha hagut molts gols. Potser no hem jugat prou bé. Però veníem de 3 derrotes i l’ important era guanyar no jugar bé. Ara hem tornat a casa amb la victòria que és el que compte. I ara a seguir treballant. Aquest dilluns altre cop a tope.

Mentrestant aquest cop els ha tocat a les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC de carregar amb la cara amarga de la jornada. Les igualadines han perdut per la mínima 1 a 2 a casa contra el potentíssim Vilanova. Aquesta és just la segona derrota de la temporada de les noies d’en Pirri que d’aquesta manera han baixat fins a la quarta posició amb 13 punts, a només 3 punts dels 3 equips que encapçalen la classificació (el mateix Vilanova que és líder per gol average, l’Arenys de Munt i el Voltregà.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *