DECIDIRÀ EL PAVILHÂO DR. SALVADOR MACHADO

 

Foto Oriol Sebrià

L’Igualada només ha pogut empatar contra un sòlid Oliveirense (que ha demostrat perquè només ha perdut un partit aquesta temporada) i ara haurà d’anar a guanyar a la pista portuguesa per classificar-se per quarts de final de la Copa de la Cers. Els igualadins han portat el pes del partit però han tingut errades puntuals en defensa (que han costat els dos gols) i no ha pogut aprofitar els 3 moments clau per acabar de desequilibrar el marcador. Un, una contra milimètrica entre Baliu, Navarro i Edu amb remat final al pal. El segon, un penal per xut amb el peu dins de l’àrea que Diogo Almeida li ha aturat a l’Edu amb el patí (de fet el remat li ha trencat l’eix). El tercer moment no ha arribat perque els àrbitres han actuat a la italiana i han mantingut a l’Oliveirense amb 9 faltes d’equip durant gairebé 11 minuts. Els portuguesos han celebrat l’empat com si haguessin certificat la classificació. Queda encara el partit de tornada.

RITME ALT

Els igualadins han fet una bona primera part. Tret dels primers minuts d’una certa incomoditat aviat han agafat el control del joc. La defensa portuguesa però tancava bé al darrere i els arlequinats només han pogut crear perill a través del remat exterior. Fins a 10 cops han tirat a porteria des de la mitja distància (especialment a través de Marc Navarro). Fins al minut 12 no ha arribat el primer tir interior (Pelicano a una sola mà en una acció individual). El segon cop ha arribat el gol. l’Edu ha lluitat una bola a la zona de mitjos, l’ha robada, ha arribat a l’àrea, s’ha desfet de 2 defenses amb un sol moviment, ha fet un revers rapidíssim i ha enviat la bola a l’escaire. Un gran gol.

Amb l’1 a 0 l’IHC podria haver augmentat el marcador amb algunes accions de perill, la més destacada un remat de Navarro que Almeida, amb sort, ha tret amb el casc. Els portuguesos han seguit lligats a la sort en el gol de l’empat a 1. Tiago Santos intentava progressar per la banda, el seu intent de regat ha tocat en el patí del Ton, la bola ha sortit rebotada cap al centre de la pista convertint-se en una magnífica autoassistència pel mateix jugador que ha disposat de temps i espai necessari per empalar a l’escaire dret de Llaverola. Amb 1 a 1 ha acabat la primera meitat.

REMUNTADA INACABADA

La segona part ha començat molt malament pels igualadins. Altre cop s’han ajuntat errada defensiva i rebot traïdor. L’Oliveirense ha tret or d’una pèrdua de bola de l’Igualada a la zona ofensiva. El remat llunyà de Pereira ha rebotat en l’estic de Formatjé i ha desviat la bola cap a To Silva que només ha hagut d’allotjar la bola a la xarxa. Si complicat era jugar contra els portuguesos amb l’empat al marcador fer-ho amb el marcador en contra s’ha convertit en una tasca de titans. Els lusitans, encapçalats per un inacabable Tó Neves, jugaven amb el cronòmetre i allargaven al màxim les posessions. Per sort l’IHC ha aconseguit empatar de manera ràpida. Torner ha protegit magníficament amb el cos una bola a pròpia pista i ha muntat una contra que ha acabat amb assistència per Formatjé que s’ha plantat davant del porter i l’ha superat per alt, allotjant la bola a l’escaire.

Quedaven 20 minuts de partit però el 2 a 2 però no ha canviat massa el decorat del partit. L’Oliveirense s’ha estirat una mica més però sense perdre de vista el rellotge. Éscert que ha arribat més però s’ha trobat amb SuperMet que ha salvat dues accions d’un contra porter i un remat a boca de gol que ha salvat regirant-se d’esquena. L’IHC ho ha seguit provant sense sort. La jugada que explica perfectament això s’ha produit al minut 16 quan Baliu roba a pròpia pista, l’envia de primera per Navarro, aquest la canvia al segon pal per l’Edu que l’empala arribant des del darrere i la bola se’n va a la basedel pal. Podria haver estat el 3 a 2. També elm penal que el porter lusità li ha aturat a l’Edu a falta de 5 minuts. O la FD que els àrbitres han pogut assenyalar diversos cops en els últims 11 minuts (amb l’Oliveirense amb 9 faltes d’equip) i que han anat evitant. El temps s’ha anat exhaurint i al final el 2 a 2 ha estat impossible de millorar. Ara caldrà fer-ho obligatòriament en el segon episodi a Oliveira d’Azemeis.

IGUALADA 2 (1/1) Llaverola, Navarro, Formatjé, Pelicano i Edu (1), equip inicial. Baliu i Torner. Casanovas, Raja i Xus.

OLIVEIRENSE 2 (1/1) Almeida, Resende, D.Dilva, Tó Neves, Tó Silva (1), equip inicial. Santos (1), Araujo, Pereira. Pinho.

GOLS: 1-0 Edu (m 13.46), 1-1 Santos (m 21.45). SEGONA PART. 1-2 Tó Silva (m 1.20), 2-2 Formatjé (m 5.31)

INCIDÈNCIES: 300 espectadors a les Comes en un vespre molt fred a Igualada (-3º al final del partit). Els àrbitres Alessandro Daprato i Franco Ferrari. Actuació molt a la italiana especialment al final del partit quan s’han desentés de les faltes d’equip. El seu error principal ha estat no haver expulsat Tó Neves quan ha amenaçat Torner fent amb gestos que li tallaria el coll després d’una topada involuntària amb un jugador portugués. Al final del partit Jaume LLaverola els ha protestat per totes dues actuacions. Mentrestrant l’IHC de Nacional Catalana ha perdutr a casa per 4 a 8 davant l’equip de l’Arenys de Munt. Ara els d’Alexis Castro són 11ens amb 19 punts, a un delos dos equips que el precedeixen Mollet i Palafrugell i a 7 del primer lloc de descens que marca el també anoienc Capellades.

RESULTATS DE 1/8 FINAL ANADA

IGUALADA 2 – Oliveirense (Por) 2

Tenerife 2 – Lloret 3

Seregno (Ita) 2 – Vilanova 9

Braga (Por) 15 – Merignac (Fr) 5

S. Briec (Fr) 7 – La Vendeene (Fr) 2

Benfica (Por) 7 – A. Lodi (Ita) 4

Wimmis (CH) 1 – Fisica (Por) 6

Giovinazzo (Ita) 6 – Diessbach (CH) 3

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a DECIDIRÀ EL PAVILHÂO DR. SALVADOR MACHADO

 1. Pau diu:

  Quant valen les entrades de l’ OK Stars i on es poden adquirir ?

  Gràcies

 2. mevaweb diu:

  Doncs no ho sabem. Ho preguntem i us ho diem

 3. Albert diu:

  Socis IHC entrada gratuïta, no socis 5€.

 4. mevaweb diu:

  Exacte en el tema socis. El preu final al club m’han dit que la Fep encara no ho ha comunicat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *