I.SANZ: ESTIC SEGUR QUE GUANYAREM AQUESTA ELIMINATÒRIA

 

Foto Oriol Sebrià.

P- Ivan, com deixa l’eliminatòria aquest 2 a 2?

I.SANZ- Doncs, tot obert. Hem de pensar només en la tornada, en solucionar el que no vam fer bé dissabte, per poder anar amb garanties allà.

P- Us va sorprendre en alguna cosa l’equip portugués?

I.SANZNo, no. En absolut. Ens van fer tot el que ja sabíem que ens farien. El que passa és que hi ha coses que vam fer francament bé i altres no tant. Ens preocupava molt el seu contracop i exceptuant alguna jugada puntual ens vam replegar molt bé. Però també sabíem que no els podíem deixar rebre, deixar jugar, que si es posaven per davant especularien molt i va ser una mica el que va passar. Vam fer moltes coses bé però algunes no tant i davant d’un rival tant fort o ho fas tot molt bé o no guanyes. Tot i que crec que dissabte si fos com a la boxa hauríem guanyat als punts. Però vam fer errors puntuals que no ens vam permetre la victòria. Si haguessim encertat en atac amb alguna jugada en la qual no vam tenir massa bona lectura i no haguessim fet errors en defensa podríem haver acabat en un 3 a 1. Però vaja d’anar 3 a 2 a 2 a 2 no canvia massa. Serà un altre partit a cara o creu. Hem de saber-lo jugar molt bé. Però les possibilitats estan intactes.

P- Ens ho jugarem un altre cop com a visitants. Però aquesta temporada som més bons visitants que locals, no?

I.SANZ- Bé. Més que ser més bon visitant és que ens fa igual jugar a casa que a fora. Per tant no em preocupa jugar a fora. Tot el que és hoquei no em preocupa. També hem de veure com reaccionen ells. Dissabte van venir a fer el seu joc, a no fer massa res i van celebrar l’empat com si ja estiguessin classificats. Allà hauran d’exposar, hauran d’arriscar, hauran d’anar a guanyar el partit i veurem que fan.

P- Deies que podeu fer front a tot el que és hoquei, però hi poden haver coses al marge no?

I.SANZ- Sabem que poden passar moltes coses. Que ens provocaran, que apretaran molt als arbitres però això no ho podem controlar i ens hem de preocupar de fer un partit perfecte allà, Si la gent crida que cridi i si ens piten malament que ens pitin. Hem de centrar-nos a fer bé les coses i no obsesionar-nos en això perquè a vehades penses en això i vas preocupat per això i no acabes no jugant a res. Hem de jugar i oblidar-nos de la resta.

P- Dieies coses no fetes bé. Quines?

I.SANZ- Son errors puntuals. Més que una situació complerta. Algus errors de concentració. Sabíem que son un equip que s’han d’apretar tota l’estona perque si no poden treure or de qualsevol jugada. I sabíem que era absolutament de qualsevol. I així va ser en els dos gols. No n’hi ha prou defensar bé 90 jugades de 100 perque en les altres et poden fer gol. Penso que tret dels primers 4 minuts en que vam tenir problemes per controlar-los, sobre a tot a Tó Silva, després vam controlar bé excepte els 4 errors que ells van aprofitar per fer 2 gols. I en atac vam tenir opcions molt bones que no vam llegir bé. Ens vam equivocar en l’últim passi o… I sabíem que no en tindríem moltes i les que hi ha s’han de saber aprofitar. Vam tenir un penal i no el vam fer…I són coses que sumen. Però si algú pensava que guanyaríem 8 a 1 a aquesta gent estava equivocat. Per alguna cosa només han perdut un partit aquesta temporada. En 5 mesos només un partit. I són tercers a la lliga portuguesa. Sabíem que seria molt dur. Si vols guanyar has d’estar molt fí i no ho vam estar. Però jo estic segur que guanyarem aquesta eliminatòria. Ara més que abans de començar.

P- En una tornada que serà d’aquí gairebé a un mes. Et preocupa o va bé?

I.SANZ- Millor. Pemso que ara l’equip està millor que al mes de desembre, que estem anant cap amunt i millorem cada setmana. rA més estem recuperant l”Enric i tenim un mes per treballar. I prefereixo tenir un mes per preparar-lo i jugar-lo millor que dissabte.

VICTÒRIA DEL FONTANELLAS I MARTÍ IHC

Les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC han tornat a les victòries. S’han imposat per un ajustat 2 a 1 a l’Sferic deTerrassa. Les igualadines són sisenes a la Ok Lliga femenina amb 22 punts a 3 del Biesca i Girona. Aquesta és la crònica que han fet arribar a la mevaweb des de l’equip femení.

Les noies del Igualada Hoquei Club, van sortir a la pista convençudes de les seves possibilitats. De forma ordenada van controlar els primers minuts i van disposar d’unes quantes bones ocasions. El Fontanellas i Martí, s’avançà en el marcador gràcies a una bola que xuta l’Elba uns metres abans de l’àrea visitant i que la Maria desvia el suficient per enganyar la portera del Sferic. La resta del primer temps va ser controlat a parts iguals per ambdós equips, tot i altre cop les pèrdues de la bola, excessivament ràpides, de les noies del IHC feien que l’equip visitant tingués més possessió de l’esperada. Desprès del descans les igualadines van seguir ambla tònica de que semblava que la bola els cremes i s’errava excessivament en les passades. Això va propiciar que una bola penjada a l’interior de l’àrea fos rematada al fons de la porteria igualadina. Tot i l’excel·lent partit que ens va tornar a oferir la portera igualadina res va poder fer per que el marcador s’iguales. Les noies d’en Pirri es van posar les piles i novament la Maria aprofitant el seu fort xut, va enviar una bola que va doblegar la ma a la portera visitant i s’introduïa al fons de la porteria. A partit d’aquest moment les visitants es van abocar sobre la porteria igualadina. Però les bones intervencions de la Teresa i la resta de companyes en tasques defensives, feia que el resultat ja no es mogués, tot i que a manca de tant sols sis segons la “Peke” va disposar d’un llançament de falta directe, que va saber aguantar fins al límit del temps. El pròxim partit de les igualadines serà dissabte 4 de març a Vigo.

IGUALADA H.C.     –2

Teresa Bernadas (P), Anna Gil, Maria Díez, Elba Garreta, Aida Vera – Inicial – Raquel Bernadas,Sussy Pandavenes, Carla Calleja, Vanessa Osorio i Laura Balaguer (P).

SFERIC DE TERRASSA    – 1

Mireia Cabistany (P), Marta Mompart, Laia ArchsSílvia Ferrer,Judit Milla – Inicial- Anna Aguilera, Marina Saperas Aino Junyent (P).

      Gols:

Primer Temps: min. 1’ 51” Maria Díez.

Segon Temps: min. 1’ 07” Laia Archs 1-1, min 1001 Maria Díez 21.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *