FEINA PER EDU I MET

Els jugadors de l’Igualada segueixen treballant tot i que aquesta setmana no hi ha competició amb motiu de la celebració de l’Ok Stars a les Comes. Aquest dimarts a les Comes s’hi ha vist molts exercicis de finalització, arribades a porteria i també contratacs. Treball tot aquest que li anirà molt bé a dos dels representants arlequinats en la festa de les estrelles de l’hoquei de dissabte. Edu Fernàndez i Jaume Llaverola. El capità perquè participarà en la prova de precisió que aplegarà els 8 màxims golejadors de la primera volta de la competició. Pablo Álvarez (Coinasa Liceo), Jordi Bargalló (Coinasa Liceo), Jordi Ferrer (CP Vilanova), Raúl Marín (Tecnol Reus Deportiu), Toni Pérez (Enrile PAS Alcoy), Jordi Molet (Tecnol Reus Deportiu) i Cristian Santiago (Enrile PAS Alcoy). I amb ells, un any més l’Edu que van passant les temporades i segueix demostrant la seva fiabilitat golejadora. Cada jugador disposarà de 8 boles i un temps limitat per col.locar la bola per uns forats situats estratègicament en la porteria. Els que obtinguin millor puntuació disputaran la ronda final.

Llaverola per la seva banda participarà en la prova de porters, fent parella amb algun dels altres 3 porters seleccionats per la Ok Stars (Trabal, Fernàndez i Grau). Hauran d’intentar aturar el màxim de boles davant d’un grup de 8 jugadors. El millor de cada eliminatòria disputarà la final.

Per cert que la llista de participants ha tingut dos petits canvis. Jaume Farrés del GEiEG substituirà al jugador del Voltregà Juli Anguita que té un trencament fibril.lar. Per la seva banda Lucia Contreras ocuparà el lloc de la seva companya al Vigo Stick Noelia Carrera.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *