TREBALL SENSE INTERRUPCIÓ

Mentre Igualada es prepara per convertir-se aquest dissabte en la capital de l’hoquei patins amb la celebració de l’Ok Stars, els jugadors de l’Igualada HC han mantingut invariable el seu ritme de treball. Aquest dimecres els igualadins han fet el penúltim entrenament de la setmana. I ha estat un molt bon entrenament. Molt intens, amb molta implicació. Els arlequinats han treballat bàsicament la defensa un dels elements claus en la filosofia de joc d’Ivan Sanz, Francesc Monclús i Alexis Castro. Aquest dijous hi haurà l’última sessió de treball. Dissabte 3 jugadors del primer equip masculí, Llaverola, Edu i Formatjé,  tornaran a sortir a les Comes per participar en el partit de les estrelles.

L’Ok Stars, per cert, segueix generant notícies. Avui s’ha confirmat que dissabte es farà a Igualada el sorteig de la Copa de la Reina que es disputarà a Gijon el 12 i 13 de febrer. L’acte oficial es farà a la 1 a les Comes. El sorteig serà pur, sense caps de sèrie i els 4 equips classificats són Voltregà, Vilanova, Arenys de Munt i Biesca Gijon.

Per acabar un resultat d’aquest dimecres. El Barcelona s’ha proclamat campió de la Copa Continental després d’imposar-se al Liceo per 7 a 2 en partit disputat al pavelló La Casilla de Bilbao. És el 16è títol dels blaugranes. L’IHC comparteix el segon lloc del palmarés amb el mateix Liceo amb 5 copes (amb la seva denominació antiga de Supercopa d’Europa).

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *