ÈXIT

 

Foto Oriol Sebrià

L’OK Stars 2011 ha estat una nova reivindicació d’Igualada com a ciutat d’hoquei. Les Comes ha tornat a ser un escenari extraordinari per una gran cita esportiva i els elogis generalitzats que ha rebut són una gran noticia pel club i la ciutat. Les informacions que han aparegut als principals mitjans nacionals han destacat especialment el nivell altíssim tant de la participació com de l’organització i en la majoria de les ocasions s’ha utilitzat la paraula èxit. Per tot això, tot el que va passar dissabte és una injecció de moral col.lectiva per tot l’esport de l’hoquei però especialment per la familia de l’IHC. Com diria aquell un motiu de "fonda satisfacció", un orgull engrescador,  per jugadors, tècnics, base, directius, aficionats i patrocinadors.

Amb aquesta moral afegida els jugadors d’Ivan Sanz, que dissabte va dirigir la triomfant Conferència Vermella tot i arropsegar febre i tot, tornen als entrenaments. En l’horitzó el partit de diumenge contra El FC Barcelona en una versió de competició de l’Ok Stars ja que visitaran les Comes un altre estol d’estrelles difícils sempre de guanyar. I més en aquest moment de la temporada en que els capitalins no poden fer cap relliscada si no volen dir adeu a la lliga. Els arlequinats hauran de fer-hi front amb el concurs d’unes Comes sempre a punt per les grans ocasions. I mentrestant podrem anar recordant un dia ple d’emocions a través del treball fotogràfic de gent que mai no falla en el seu suporet a l’hoquei com en Xavi Rondon, Jose Ceballos o la Maria Martínez Guillem.

Foto X. Rondon

Foto X. Rondon

Foto Maria Martinez Guille

Foto X. Rondon

Foto Jose Ceballos

Foto X. Rondon

Foto X. Rondon

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *