LES COMES STARS

Foto Oriol Sebrià

Èxit de la segona edició de l’Ok Stars a les Comes. 1.100 persones vingudes d’arreu del país han omplert el pavelló durant els partits de les estrelles en categoria masculina i femenina  i també en les proves individuals que s’han disputat entre un i l’altre. L’Igualada HC ha tingut un paper destacat en tota la festa. Llaverola ha estat un dels destacats del partit i ha posat les bases del triomf del seu equip (el de la conferència vermella entrenat per Ivan Sanz) per 8 a 4 en una primera part espectacular en que els blaus només li han pogut marcar un gol i ja ens els instants finals del primer periode. Edu Fernàndez i Ferran Formatjé també hi han col.laborat amb un gol cadascun.

Foto Oriol Sebrià

A més en els proves d’habilitats hi ha hagut també triomf "arlequinat" perquè dues de les tres competicions se les han adjudicat gent de casa com els ex-IHC Jordi Bargalló en la prova de precisió (demostrant que continua sent un Gegant amb moltíssima qualitat i punteria) i Jordi Creus en la de velocitat (on s’ha imposat a Formatjé que havia arribat a la final). La competició de porters l’ha guanyada Sergi Fernandez del FC Barcelona.

L’IHC també s’ha apuntat a la victòria en el partit de les estrelles femenines ja que la conferència blava amb la igualadina Maria Díez a les seves files s’ha imposat a les vermellesper 3 a 2. Esther Nadal del Vilanova i Pablo Alvarez del Liceo han estat elegits els MVP dels dos partits.

La festa havia començat al matí amb els tornejos prebenjamí i benjamí en els quals s’han registrat les victòries de Reus Ploms i Las Rozas de Madrid.

Partit All Stars femení

Conferència Blava 3
Conferència Vermella 2

Gols: 1-0 Ester Nadal m.6; 2-0 Leticia Corrales m.11; 3-0 Paula Torner m.15; 3-1 Judith Milla m.22; 3-2 Judith Milla m.28
MVP All Star femení: Ester Nadal (CP Vilanova)

Partit All Stars masculí

Conferència Blava 4
Conferència Vermella 8

Gols: 1-0 Pablo Álvarez m.0’30’’; 1-1 Raul Marín m.17; 2-1 Edu Fernández m.17’30’’; Jordi Creus m.19; 3-1 m.19 / Segona part 3-2 Marc Gual m.22’30’’; 4-2 Pablo Álvarez m.26; 4-3 Adroher m.27; 5-3 Toni Pérez (penalti) m.29; 6-3 Pablo Álvarez m.30; 7-3 Toni Pérez m.31; 8-3 Ferran Formatge m.38; 8-4 Xavi Costa m.39’30’’.
MVP All Star masculí: Pablo Álvarez (Coinasa Liceo)

INCIDÈNCIES:  Ple a les Comes amb 1.100 espectadors, entre ells molts jugadors actuals de l’Ok Lliga, ex-jugadors com Joan Ayats o Xavi Gimeno i molts nens i nenes de diferents clubs de tot Catalunya.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *