LLUITA SENSE RENDICIÓ

Dia agitat de l’expedició igualadina en el desplaçament a terres portugueses. Tant agitat que els arlequinats finalment no han pogut provar el parquet del Pavilhâo Dr. Salvador Machado d’Oliveira d’Azemeis on aquest dissabte a les 7 hora catalana es jugaran el pas als quarts de final de la Copa Cers. D’entrada l’IHC ha patit un retard d’una hora i mitja en la sortida de l’avió que els ha portat de Barcelona a Porto. Després un cop a Portugal un problema amb els cotxes que els havien de traslladar a Oliveira ha obligat a jugadors, tècnics i directius a quedar-se un parell d’hores immobilitzats al mateix aeroport. Al final no hi ha hagut temps per anar al pavelló i l’expedició ha anat directament a l’hotel a recuperar forces.

Aquest dissabte al matí hi haurà sessió de vídeo per analitzar joc propi i del rival i després només quedarà la tensa espera per l’inici del partit. Potser hi haurà sorpresa a la sala de vídeo i més si atenem als missatges que el tècnic Ivan Sanz ha anat penjant aquests últims dies al seu perfil de facebook. El tècnic asturià diu que "en vigiles del gran repte aniré recopilant els meus vídeos motivacionals preferits per compartit-los".  I en penja alguns, com aquest de la pel.lícula Gladiator:  http://www.youtube.com/watch?v=ZERnxxigiQQ  o aquest altre de la pel.lícula: " Un diumenge qualsevol " http://www.youtube.com/watch?v=gh2vxSALRXI  o l’impagable casting de Paul Potts amb Nesun Dorma: http://www.youtube.com/watch?v=USRw5FQJuG0 .

Videos d’estils diferents que Ivan sanz ha utilitzat "els dos últims anys a Voltregà i Mataró amb bons resultats. Esperem que tingui el mateix resultat". De fet Sanz té clar l’argumentari on fonamentar la proesa que han de protagonitzar a PortugalA poques hores d’enfrentar-nos al gran repte. Com més gran és el repte, més gran és la fita".

Mentrestant l’Oliveirense arriba al partit enfortit per la golejada contra el Barcelos per 9 a 2 en l’última jornada de la lliga portuguesa, victòria que li permet de seguir ocupant el segon lloc de la classificació. El tècnic-jugador dels desportivos, To Neves,  assegura que aquest és el "joc més decisiu de la temporada fins aquest moment. Degut al resultat de la primera volta només interessa la victòria. Si perdem estem eliminats. serà un partit molt complicat. estem parlant d’un equip que ha guanyat dos cops al Barcelona. Només amb això ja està tot dit en relació a les dificultats que ens esperen".

L’Oliveirense-IHC es podrà seguir com sempre per Ràdio Igualada i també per televisió a través del lloc web www.plurisports.com. El partit el dirigiran els italians Ulderico Barbarisi i Alberto Bisacco

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *