OBJECTIU: CANVIAR L’ORDRE DE DUES LLETRES

 

Del KO a l’OK. Sembla poca cosa però després d’una decepció com la de Portugal és una mutació imprescindible que precisament per l’abast del cop necessitarà d’un esforç molt important de tothom. Però tot i que costi, l’objectiu no pot ser un altre que aquest. Passar de la sensació de KO interminable a l’OK a l’estil de joc, al valor del grup, a les 10 victòries a la lliga… Refermar totes i cadascuna de les passes que s’han fet fins ara, fins i tot les equivocades. Només caminant acabes fent camí.

Aquest dilluns els jugadors han tingut descans (entrenaran dimarts, dimecres i dijous). Serà un temps ideal per l’autocrítica. Com la que fa Jaume Llaverola a la mevaweb: "Quan t’eliminen d’una competició estàs… Segurament no vam saber fer del tot el partit que havíem de fer. Ens va faltar una mica d’ofici. Ells van fer el partit que els convenia, els àrbitres els van tenir sempre a favor. I nosaltres vam fer errors, amb 3 gols al pal llarg que s’haurien d’haver evitat… Ara s’ha acabat i fot ràbia. L’equip és jove i haurem d’aprendre’n per quan tornem a necessitar-ho ja haguem agafat l’experiència necessària."

Temps per treure conclusions. Però també per relativitzar una sensació paralitzadora de fracàs. En els dos partits l’IHC va portar el ritme del joc i va fer mèrits suficients com per passar l’eliminatòria (la metàfora boxística d’Ivan Sanz és molt ajustada a la realitat). La millor pegada dels portuguesos va acabar sent insuperable però als arlequinats els va girar l’esquena la sort (a la foto el remat de Formatjé al ferro en una FD que podria haver canviat el resultat a Oliveira).

No és l’únic "enemig" que van tenir els igualadins a Portugal. Com ja ha quedat explicat l’actuació dels àrbitres Barbarissi i Bissaco va ser escandalosament parcial i amb el tercer gol que no va entrar (com es veu a la fotografia) van marcar de manera definitiva el partit i també l’eliminatòria. Ara el que importa és evitar la paràl.lisi i seguir pedalant en una Ok Lliga que encara té molt espectacle per gaudir.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *