I.SANZ: EN EL CÒMPUT DELS 2 PARTITS NOSALTRES ENS HEM IMPOSAT ALS PUNTS. PERÒ ELLS ENS HAN GUANYAT PER KO

 

L’expedició igualadina ha tornat aquest diumenge a Catalunya amb la decepció d’haver quedat fora d’Europa. Tot i l’esforç col.lectiu, l’IHC s’ha hagut d’acomiadar de la Copa de la Cers i ara haurà de recuperar la convicció per concentrar-se en l’única competició que li queda, la lliga, on l’equip està obtenint bons resultats i una destacada classificació. El club necessita agafar-se a la il.lusió i l’alegria del vestidor del primer equip, per seguir lluitant pel futur. Les paraules del tècnic, Ivan Sanz, són una bona medicina després d’un cap de setmana trist només barnissat per l’emocionant victòria de l’IHC B a les Comes contra el Tona per 5 a 4.

P- Ivan, com esteu?. Ha estat un cop dur.

I.SANZ- No et negaré que en aquests moments estem moilt tocats. Sabíem de la dificultat de l’eliminatòria, més encara després del resultat de l’anada, però teníem plena confiança en les nostres possibilitats. I malgrat tot no ha pogut ser i realment la decepció ha estat molt gran. Teníem moltes esperances en aquesta competició. Teníem l’esperança de poder escriure una pàgina més en la història de l’IHC i no hem estat capaços. Ha estat un pal molt gran. Ens sentim en deute amb la nostra afició. Ho sentim molt per això. Sentim no haber-los pogut donar una alegria. Però ara no hi ha un altre camí que aixecar-se i seguir endavant. És important que veiem aquesta derrota com una oportunitat d’aprenentatge. Si som capaços d’aprendre d’això, creixerem com a equip i serem més forts. Així que toca llepar-se les ferides, fer autocrítica i reflexionar i aprofitar tot el que ens ha passat per crèixer.

P- Vam fer moltes coses bé. Que no vam saber fer per passar l’eliminatòria?

I.SANZ- És una molt bona pregunat, que exigeix una resposta a l’alçada. Penso que hem fet dos partits bons, però no ha estat suficient per superar a un bon equip. penso que ells han sabut jugar millor les seves armes i aprofitar les seves opcions. Nosaltres en primer lloc hem comés massa errors, si fem una reflexió podem veure que dels 6 gols que hem encaixat, com a mïnim 5 eren perfectament eviatbles, per no dir els 6. Vam cometre errors en situacions en les quals sabíem que no podíem fallar i això és massa aventatge. Després també ens ha faltat efectivitat. Hem aconseguit només 3 gols en dos partits i hem tingut suficients oportunitats per fer-ne força més però errors d’execució i també de decisió ens han penalitzat. Un altre fet clau és que ells mai han estat en un moment crític en l’eliminatòria. Sempre han jugat molt còmodes, sense pressió. En canvi nosaltres sempre hem anat a remolc. A més sabíem que la tornada seria molt difícil per molts factors i hagués estat molt important anar-hi amb un resultat més positiu, ja que vam anar a Oliveira sense marge d’error i així és difícil. Fent un símil amb la boxa, crec que si fem un còmput dels dos partits nosaltres hem guanyat clarament als punts, però ells ens han guanyat per KO.

P- Ara heu de recuperar l’ànim ràpid perque la lliga és molt important, és la regularitat i en això esteu en molt bon nivell.

I.SANZ- Com et deia ara toca aixecar-se i aprendre de tot això. Hem de ser molt autocrítics i assumir tots els nostres errors, i exigir-nos aprendre d’ells. Però també hem de ser optimistes. L’equip està fent una bona lliga i , per exemple, en el partit de Portugal l’equip va donar la cara, va portar el pes del partit, no es va rendir fins al final…Ara ens queden 8 partits de lliga i ens els hem de plantejar com vuit finals. Primer per intentar aconseguir el millor resultat possible a la Ok Lliga. Ara mateix som quarts i hem de defensar aquest lloc amb ungles i dents. Segon per seguir creixent com a equip. aquest només és el principi del projecte i hem de seguir creixent com a equip, seguir millorant. Tercer, per la nostra gent. Representem a un club amb una història molt important i a una massa social. I cada cop que ens posem la samarreta hem de ser conscients de la responsabilitat que comporta. Ja que els hem donat dues decepcions amb la no-classificació per la Copa i l’eliminació de la Cers, com a mínim oferim-los una bona lliga. No podem tirar per la borda tot el treball que hem fet des de l’agost.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *