MOLTS QUILÒMETRES PER BARBA

 

L’Igualada HC ha fet aquest dimecres el segon entrenament de la setmana, una sessió basada en situacions de joc 4X4 . Els igualadins mantenen el seu pla de treball aliens a la copa del rei que arrenca aquest dijous a Blanes. I és que a les Comes es pensa ja exclusivament en la lliga i en aprofitar els 8 partits que queden per intentar aconseguir la millor classificació possible millorant els resultats de les últimes temporades. Per fer-ho els d’Ivan Sanz estan fent molts quilòmetres per barba. Encara que en aquest cas i per ser exactes siguin menys "barbes" en pista. I és que el Ton Baliu, que havia sorprés aquests últims temps lluint una barba que el convertia en una espècie de clon de Raül Pelicano, ha deixat sol el de Lloret i ha aparegut afaitat a la cita amb els companys.

Més enllà de "l’anècdota Gilette", la realitat ha estat que el Ton ha estat com sempre un dels més actius en el treball. D’entrada perque així ho marca el seu ADN. Però també per un afany de revoltar-se contra la mala sort que l’està perseguint en els últims partits. Acostuma a passar que a vegades els GPS perden contacte amb el satèl.lit i van una estona com perduts. El Ton-Ton de l’IHC està decidit a buscar la connexió quan abans millor. L’equip ho necessita per trobar en cada moment la direcció adecuada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *