SETMANA DE SITUACIONS COMPETITIVES

L’Igualada HC ha tancat la setmana d’entrenaments que, com si fos la d’un determinat establiment de la Plaça de Catalunya de Barcelona, ha estat una setmana temàtica. Han estat 3 entrenaments de situacions competitives de partit. Tot per intentar suplir la falta de partit aquest cap de setmana. Els jugadors tindran ara 3 dies de descans i no tornaran a les Comes fins dilluns per començar a preparar el pròxim partit de la Ok Lliga contra el Vic, a l’Olímpic.

Mentrestant la copa 2011 ja té dos semifinalistes, el FC Barcelona i el Liceo de la Corunya que s’han imposat al Vilanova (6 a 1) i Blanes respectivament. Aquest segon resultat ha fet bona la tradició que fa que cap dels equips organitzadors s’acabi emportant el títol. Aquest divendres es coneixeran els altres dos semifinalistes que sortiran dels partits Vic-Noia i Reus-Vendrell.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *