DOS QUARTS

La Copa del Rei ja és història. S’ha de felicitar al campió, el FC Barcelona, i també al finalista, el Reus, equip en el qual ha destacat poderosament un ex-IHC, Raül Marín, que ha fet una competició impressionant. Ara torna la Ok Lliga. Els igualadins que han pogut aprofitar el cap de setmana per desconectar tornaran a la feina aquest dilluns amb la vista posada en el partit contra el Vic,  amb la clara intenció de poder firmar la millor classificació de les últimes temporades. El Màgic, Marc Navarro, parla en representació de tot l’equip quan afirma: "Som conscients que és l’únic que ens queda i hem d’acabar el més amunt possible". El primer pas d’aquest repte serà dissabte a 2/4 de 8 a l’Olímpic de Vic, amb arbitratge de S. Mayor i A. Lopez. Serà un partit entre "dos quarts", dos equips empatats a punts (32) que es disputen la quarta plaça. El Vic, però, surt com a favorit pel fet de jugar a casa.

Per la seva banda el FONTANELLAS I MARTÍ IHC no ha pogut obtenir un bon resultat a la pista del Bigues i Riells on les noies de Pirri han caigut per 7 gols a 3. D’aquesta manera les igualadines es queden en el sisé llocde la classificació amb els 25 punts que tenien abans de començar aquesta 16ena jornada de l’Ok lliga femenina (això si amb dos partits pendents).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *