GEIEG B 3 – IHC B 3. EL MILLOR PARTIT DE LA TEMPORADA

Així d’explicit ha estat Joan Raja a l’hora de valorar el partidàs que han fet els d’Alexis Castro a Girona. Ton Baliu, que ha estat el gran reforç de l’equip en aquesta jornada, ha estat més contingut i ha penjat un solitari  "llàstima" al seu facebook. Un "llàstima" que s’adiu força amb el que ha passat en aquest partit entre filials. Perque els igualadins han controlat en tot moment al seu rival, tot i que els grupistes ocupen la quarta plaça de la classificació, i han dominat sempre el marcador. De fet el gol de l’empat dels gironins ha arribat a només 5 minuts del final i quan la victòria dels igualadins semblava ja feta. Per tant el 3 a 3 acaba sent poca recompensa per tant bon joc.

El primer gol del partit l’ha fet precisament el Ton, que avui exercia de GPS també del segon equip. Baliu ha fet una gran diagonal i ha enviat una bola de cullera a l’escaire. El Girona ha empatat en un contratac nascut d’una pèrdua de bola. Tot i això els arlequinats han pogut tornar-se a posar per davant en el marcador gràcies a un gol de Raja, amb una sortida de darrera la porteria i tir al primer pal. Amb 1 a 2 s’ha acabat la primera meitat.

A la segona els gironins han tornat a empatar amb una altra contra, però Joan Doncel ha aprofitat una FD per tornar a posar l’IHC per davant amb un 2 a 3 que semblava que acabaria donant els 3 punts. A falta, però, de 5 minuts els locals han tornat a empatar un cop més amb un contratac. Amb aquest resultat l’IHC es queda amb 26 punts i s’escapa una mica més de la zona perillosa.

Mentrestant FC Barcelona i Reus jugaran la final de la Copa 2011. El Barça ha eliminat al Liceo per 4 a 1 mentre el Reus s’ha desfet del Vic per 6 a 4, en un partit molt emocionant. La final es jugarà a 2/4 de 4 de la tarda.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *