EDU FERNANDEZ: CREC EN EL PROJECTE QUE S’ESTÀ CONSTRUINT

 

Els jugadors de l’IHC han fet aquest dilluns el penúltim entrenament abans de les minivacances de Setmana Santa. Ho han fet amb un treball bàsicament de situacions de partit. Aquest dimarts els arlequinats tancaran ja setmana i no tornaran a posar-se els patins fins dimarts de la setmana que vé. L’aturada dels entrenaments coincideix amb un fet trascendental pel planter de les Comes. El magnífic paper dels júniors en el Campionat de Catalunya d’Amposta ha permés comprobar de manera definitiva que el futur del club està assegurat. Les generacions representades per l’Edu Fernàndez i després pel Ton Baliu tenen continuitat ara amb els Isaac Larios, Aleix Vera, David Carles, Edgar Peralta, Albert Vidal, Albert Torra o  Nil Garreta. La notícia de la seva confirmació entre els grans de Catalunya ha coincidit en el temps amb la de la renovació de dos dels símbols del planter de les Comes. Avui coneixerem les sensacions i els perques de del Si a l’IHC del capità Edu Fernàndez. Demà ens espera Ton Baliu.

EDU FERNÀNDEZ

"Estic molt content de poder continuar en el club de casa i contribuir al projecte esportiu que s’està construint. Un projecte en el que crec i en el que espero donar tot el que tinc per aconseguir, entre tots, pujar l’IHC el més amunt possible. També voldria agrair a l’afició el seu suport. Intentarem correspondre’ls com es mereixen".

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *