TON BALIU: LA MEVA PRIORITAT ÉS I SERÀ SEMPRE JUGAR A CASA, AMB ELS COLORS QUE SENTO

 

Els jugadors de l’IHC ja són oficialment de vacances de Setmana Santa. Els arlequinats han fet aquest dimarts l’últim entrenament de la setmana i no tornaran a les Comes fins dimarts que vé (quan es tornarà a produir la paradoxa que tornaran a la feina en un dels dies de festa més assenyalats d’Igualada, el del sant Crist). Aquesta última sessió prevacacional ha estat marcada ñper un treball de cokntres i per una sèrie de partits.

Els jugadors tindran ara una setmana de vacances. No tots, es clar. Perque Ferran Formatjé debuta aquest dimecres amb la selecció estatal al prestigiós torneig de la Copa de les Nacions de Montreux. La selecció ha arribat aquest dimarts a Suïssa i ja ha provat la superficie on es disputaran els partits. El rival d’aquesta primera jornada és l’equip anfitrió, el Montreux HC. El partit començarà a les 10 de la nit. 

El vestidor igualadí seguirà amb molta atenció el campionat i les actuacions del seu company. Coneixent alguns dels integrants de l’equip és difícil de pensar que no buscaran alguna estona per l’hoquei aquests dies de desconexió. És el cas, per exemple, d’un dels referents del club, Ton Baliu, que com ja va fer ahir Edu Fernàndez ha explicat a la mevaweb els motius de la seva renovació per dos anys, els perques del seu SI a l’IHC.

TON BALIU

Per què vaig decidir IHC? És molt fàcil. Perque és la meva prioritat i ho serà sempre. Jugar a casa amb els colors de tota la vida i sentint-los és increible. La gent em dona suport, confia en mi i jo vull demostrar-los que puc i vull tornar-los-hi tota aquesta confiança. I vull fer-ho il.lusionant-los amb l’equip. El futur?. Doncs del futur n’espero molt. Aquest potser per 3 o 4 mals resultats i mals partits, ens hem quedat sense l’opció de lluitar per coses boniques però som un bloc amb ambició i seguirem treballant per tornar la il.lusió a tots aquells que potser l’han perdut o l’estan perdent… I per mantenir-la o augmentar-la als que la tenen"

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *