FORMATJÉ, A LA FINAL DE MONTREUX

 

Foto web Montreux

El jugador de l’IHC Ferran Formatjé jugarà per segon cop la final de Copa de les Nacions. I altre cop s’hi trobarà Portugal que ja el va privar d’assaborir les sensacions de quedar campió ara fa dos anys. La selecció s’ha classificat per la final amb un gol d’or a la pròrroga després que el temps reglamentari s’hi ha arribat amb empat a 1. Argentina s’ha avançat a l’inici de la segona meitat amb un gol del jugador de Vic, Lucas Ordoñez. A 4 minuts del final l’estatal ha empatat amb un gol del nou jugador del Reus, Jordi Ferrer. I ja a la pròrroga Rocasalbas ha aconseguit el gol que els col.loca a la final. Amb el gol d’avui Ferrer iguala Formatjé com a màxim golejador de la selecció amb 3 gols. El jugador de l’IHC ha mostrat a la mevaweb la seva alegria per poder jugar un altre cop la final: "Al final hem pogut guanyar amb gol d’or. Molt contents, Demà revantxa contra portugal. "

Portugal, per la seva banda, arriba a la final després d’imposar-se per 6 a 2 a Angola. El partit definitiu d’aquesta 64ena edició del Torneig de Montreux es jugarà aquest diumenge a les 10.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *