ALTRE COP PORTUGAL

 

Foto http://www.coupedesnations.ch/index_en.html

Com ja va passar fa dos anys, la selecció de Portugal ha impedit que el jugador de l’Igualada HC, Ferran Formatjé, pugui tornar a les Comes amb el títol de campió de Montreux. La final s’ha disputat aquest diumenge a la nit a la Salle du Pierrier Clarens i ha estat realment molt igualada.  Els lusitans, que ja s’havien imposat per 3 a 1 a la fase de classificació, s’han avançat en el marcador amb un gol de Valter Neves. El jugador del Noia, Eloi Mitjans, ha empatat pels de Feriche a l’inici de la segona meitat i , finalment,  a falta de 5 minuts, Ricardo Oliveira,  Caio , ha batut Grau donant-li la copa del 64è Torneig de Montreux a una Portugal que revalida el títol del 2009. Argentina ha obtingut la medalla de bronze en imposar-se a Angola al penals (el partit havia acabat amb empat a 2).

Després de la seva participació en el torneig més antic del mon de l’hoquei, el mig gironí de l’Igualada HC s’incorporarà a la feina dimarts amb la resta de companys que si que han pogut gaudir d’una setmana de descans.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *