MONCLÚS AMB FEBRE

Les Comes s’ha convertit aquest dimarts en un dels pocs punts de la ciutat on hi ha hagut activitat. A la resta d’Igualada s’hi ha notat l’efecte del festiu amb motiu del Sant Crist. L’entrenament que suposava el retorn a la feina dels jugadors d’Ivan Sanz ha quedat marcat per una absència, la del segon entrenador i preparador físic Francesc Monclús, amb febre. El mateix Monclús s’ha mostrat optimista en conversa amb la mevaweb: "Espero ja estar bé i que aquest dimecres si que ja hi pugui anar".

Els igualadins s’enfronten a un rival amb molta necessitat de punts per seguir fora dels lloc de descens (ara mateix està empatat a 22 amb l’Alcoi i en té dos més que el Tenerife que és el primer dels tres que ara mateix perdrien la categoria). És a més, l’únic equip de la competició, junt amb el GEiEG que no ha guanyat cap partit com a visitant. Els osonencs n’han empatat 3 i n’han perdut 8, amb 30 gols a favor i 55 en contra.  

Per cert, el partit contra els blanc i blaus ja té àrbitres: seran F.J. Garcia i A. Veiga. Tots dos col.legiats ja han arbitrat aquesta temporada als arlequinats. Garcia ho ha fet en dues ocasions, una a Blanes (3 a 2 pels de la Selva) i l’altra contra el GEiEG a casa (1-1). A. Veiga també ha dirigit l’IHC dos cops. Va ser l’àrbitre del polèmic IHC 4 -Reus 5 (amb aquell gol de l’Edu a pocs segons del final que els col.legiats no van concedir) i també del Tenerife-IHC (3 a 5). Per tant només una victòria pels igualadins, 1 empat i 2 derrotes. Dissabte a partir de 2/4 de 9 tindran l’oportunitat d’intentar millorar les estadístiques.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *