FORMATJÉ: LA VALORACIÓ DE MONTREUX ÉS MOLT BONA PERÒ TOT QUEDA EN SEGON TERME DAVANT LA MORT DE L’ÀNGEL MILLA

 

Foto Montreux HC  

Tot i la festivitat del Sant Crist torna l’activitat a les Comes després d’una setmana en que els patins han estat en silenci. Els jugadors de l’Igualada arribaran com nous després de 7 dies de descans que amb més o menys continuitat s’han pogut anar seguir a través dels seus twitters o facebooks. Els arlequinats podran felicitar al seu company Ferran Formatjé pel magnífic Torneig de Montreux que ha protagonitzat. Tot i la derrota a la final, altre cop contra Portugal, El mig gironí està satisfet del seu joc a Suïssa i la seva valoració no pot ser més que postiva: "Molt bona. Estic content perque he estat a bon nivell i he disposat de molts minuts. Només ha faltat guanyar a Portugal".

De tota manera la satisfacció pel rendiment que ha ofert queda absolutament enfosquida per la mort per un atac de cor d’Àngel Milla, l’auxiliar de la selecció, només unes hores després d’haver-se jugat la final.  "La veritat és que tot queda en segon terme pel que li ha passat al Milla. Tot el torneig ha acabat sent secundari. Estem molt tristos pel que li ha passat".

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *