LA SETMANA DE LA FEBRE. CAU EL MÀGIC

L’Igualada HC sembla instal.lat en la setmana de les malalties. Primer va ser Francesc Monclús, després Ivan Sanz, i ara la febre ha arribat a Marc Navarro. El Màgic ha estat baixa en l’entrenament d’aquest dijous: Ja portava dos dies molt costipat i no massa fi i al final he caigut. Tinc febre i mal de coll però tot i això estic millor. I dissabte seré al partit, segur".

En absència del Marc els seus companys han protagonitzat un bon entrenament amb treball de contres i situacions de partit. Totes les mirades confluien en Pelicano i Formatjé que s’han exercitat amb la seva renovació acabada d’estrenar. Ferran ha explicat a la mevaweb les raons del seu Si a l’IHC:

FERRAN FORMATJÉ: ARRIBA EL TEMPS DE FER COSES MOLT GRANS I JO NO ME’L VULL PERDRE

"Em quedaré aquí 1 any més segur però amb la intenció i la il.lusió de fer molts anys aquí a Igualada. Sempre he dit que és el lloc perfecte per disfrutar i practicar l’hoquei. Tenim un gran equip i una gran afició, que amb treball i bons resultats hem de portar l’Igualada allà on es mereix. Sempre he dit que jo no no me’n vull anar sense fer coses molt grans i aquest temps ja arriba i jo no me’l vull perdre".

Mentrestant aquest dijous s’ha confirmat que després de 13 temporades l’Igualada HC tindrà un substitut com a l’últim equip que va gunayar la lliga abans de l’etapa de domini absolut del FC Barcelona. Reus i Barça han empatat a dos, un resultat que deixa als blaugrana sense cap opció pel títol que ara es jugaran Liceo (que aquest cap de setmana juga a Vic amb la possibilitat d’empatar amb el Reus en el lideratge) i reus en el partit de la penúltima jornada que s’ha de jugar a Riazor.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *