PENDENTS DEL MÀGIC

L’Igualada HC juga aquest dissabte contra el Voltregà (2/4 de 9 a les Comes, Garcia i Veiga)) el primer d’una sèrie de 3 partits revaloritzats des de fa només unes hores. Fins ara l’IHC, com alguns altres equips de la zona mitja-alta de la classificació, afrontava aquests partits amb poc atractiu més enllà del de la mateixa competitivitat esportiva. Realment hi havia poca cosa en joc. Ara això ha canviat. La decisió del CERH d’eliminar els rànkings que establien els passaports per les competicions europees i tornar aquesta atribució a les classificacions de cada lliga ha convertit aquestes últimes jornades en decisives pel futur europeu de bona part dels equips. I és que ara mateix els igualadins poden aspirar fins i tot a entrar a la mateixa LLiga Europea depenent de la posició que ocupin al final de la competició (la quarta i la cinquena plaça podrien donar accés a la Champions).

L’IHC arriba, doncs, al partit contra el Voltregà amb aquest plus de motivació i amb l’atenció posada en l’estat de Marc Navarro que dijous no va poder participar en l’últim entrenament de la setmana per culpa de la febre. La seva presència a les Comes és dubtosa en aquest moment perque aquest divendres a la tarda se li ha reproduit un altre episodi de febre.

El tècnic igualadí ha convocat per aquest partit als jugadors del B Xus Fernandez i Joan Muntané i al juvenil Aleix Vera, un dels integrants del fantàstic equip júnior que va quedar quat al campionat de catalunya de la categoria disputat el cap de setmana passat.

Mentrestant aquest divendres s’ha jugat el segon partit avançat de la jornada. El Blanes s’ha imposat per 4 a 2 al GEiEG en el derbi gironí i s’ha assegurat de manera matemàtica la permanència a la Ok LLiga una temporada més.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *