IGUALADA HC 4 – VOLTREGÀ 4. MASSA REGALS

 

Foto Oriol Sebrià

Concretament 3 del mateix IHC i un dels àrbitres que han fet repetir un penal que havia aturat Llaverola. Tots els gols visitants han tingut el suplement d’errades defensives igualadines. I no nomës això. Els arlequinats han "regalat" també com a mínim 10 dels 40 minuts de joc. Tantes facilitats, davant d’un rival que ha sortit a la pista hipermotivat perque s’hi jugava el descens, s’han acabat pagant amb la pèrdua de dos punts. També és cert que sent honestos els jugadors d’Ivan Sanz ha n regalat més coses aquest vespre. Perque és cert que hi ha hagut estones en que han semblat absents de la pista. Però també ho és que quan hi han estat han fet un hoquei de molts quirats, amb uns gols espectaculars i amb un Ton Baliu que ha excel.lit amb un golàs, dues assistències de gol i 11 recuperacions. La realitat és que més enllà del resultat el partitr ha estat molt divertit i ha tingut emoció de sobres (amb dos penals i una FD en els últims 2 minuts que podríen haver donat la victòria a tots dos equips).

FINS A 3 REMUNTADES

El partit ha arrencat amb la bona notícia de la presència a l’equip de Marc Navarro tot i les angines que li han donat febre a les últimes hores. El Màgic no ha sortit d’inicial però ha estat molts minuts en pista (avui hi ha hagut rotacions molt ràpides) i fins i tot ha fet anar la bareta per una assitència a porteria passada que l’Edu ha aprofitat per marcar el 4 a 3. Aquest ha estat l’únic moment en que els arlequinats han aconseguit posar-se per davant en el marcador. I això ha estat ja a la segona part. A la primera l’IHC ha anat sempre per darrera d’un Voltregà que ha començat molt més endollat. Els osonencs s’han avançat al minut 2. La defensa igualadina ha tancat malament i G.Teixidó ho ha aprofitat plantant-se davant de Llaverola a qui ha batut per baix. 5 minuts més tard Baliu ha tingut la seva primera "solista". El Ton ha robat bola a la mitja pista, s’ha desfet del seu marcador amb un doble revers, ha accelerat cap a la porteria, avançant en diagonal mentre driblava rivals i ha enviat una fuetejada al pal llarg de Torelló. El gol de l’empat ha precedit uns bons minuts dels locals que han disposat de dues bones oportunitats per avançar-se (una acció de Pelicano que ha acabat amb 3 remats consecutius a la porteria visitant, i una trena de primera Baliu-Torner-Baliu amb remat final del de Tordera. Però com passa tantes vegades quan un equip perdona, l’altre castiga. Anguita ha tornat a aprofitar les facilitats defensives locals per fer l’1 a 2. Per sort menys d’1 minut després Baliu i Torner han repetit la jugada anterior però amb un resultat diferent. Torner ha recollit el passi del Ton dins de l’àrea, ha aixecat la bola , l’ha remenat de dreta a esquerra i després l’ha clavat a l’escaire. Un altre grandíssim gol.

Amb el 2 a 2 els àrbitres han marcat un penal rigurós a favor del Voltregà. L’ha llençat Anguita i Llaverola l’ha salvat amb una gran intenvenció. Els àrbitres, però,  han obligat a repetir-lo aduint que el Jaumet s’havia mogut abans del llençament.A la segona Anguita ha aconseguit batre al porter igualadí. Quedàven només 3 minuts per intentar empatar. I Baliu ha tornat a manufacturar un gol total. ha recuperat bola, ha fet un costa a costa i ha assistit magníficament a Formatjé perque el de Girona esmatxés a porta. Amb 3 a 3 ha acabat la primera meitat.

SEGUEIXEN LES FACILITATS

La segona meitat ha començat amb un gol matiner de l’Edu després d’una assistència del Màgic passant per dadreera la porteria, emportant-se porter i defenses i deixant la bola enrera perque el capità igualadí posés en franquïcia a l’IHC. El 4 a 3 ha obert pas als millors minuts dels arlequinats. Un slàlom del mateix Navarro amb una bellíssima rematada a una sola mà, un remat enverinat de Baliu i sobre tot una bola al ferro del Peli han estat les opcions igualadines per trencar el partit. Però altre cop ha vingut un regal:  Una bola sense perill a la mitja pista, que s’ha anat enganxat com un mal xiclet a l’stick de Romeu, amb rebots, mals contactes i poca contundència de la defensa local, ha acabat dins de la xarxa amb un remat a mitja alçada. A partir d’aquí el partit podria haver caigut per qualsevol de les dues bandes. L’IHC ha desperdiciat una FD (per 10 faltes d’equip) i un penal i Llaverola ha salvat un penal amb doble remat del mateix Anguita. Els igualadins han jugat els últims segons amb ,l’amenaça de 9 faltes d’equip que al final no s’han traduit en cap sanció. 1 punt per cada equip que no serveix de massa a cap dels dos.

IGUALADA 4 (3/1) Llaverola, Baliu (1), Formatjé (1), Pelicano i Edu (1), equip inicial. Torner (1), Navarro. Muntané, A. Vera i Xus.

VOLTREGÀ 4 (3/1) Torelló, Anguita (2), Teixidó (1), Grau, Romeu (1), equip inicial. Moles, Urbano, S. Teixidó.

GOLS: 0-1 G.Teixidó (m 2.06), 1-1 Baliu (m 7.25), 1-2 Anguita (m 13.25), 2-2 Torner (m 14.18), 2-3 Anguita penal (21.47), 3-3 Formatjé (m 23.41). SEGONA PART. 4-3 Edu (m 3.20), 4-4 Romeu (m 8,08)

INCIDÈNCIES: 300 espectadors a les Comes, amb una nodrida parroquia visitant, entre ells el jugador del Blanes Dani Rodriguez (ex-jugador de l’equip de sant Hipòlit). Els àrbitres Garcia i Veiga han tingut algunes errades importants (la repetició del penal entre elles) que enfosqueixen la seva actuació. D’altra banda el CERH ha decidit finalment no canviar el sistema de classificació per les competicions fins a la pròxima temporada. Així aquesta se seguirà accedint a la Lliga Europea i a la Cers a través del rànking, cosa que situa l’IHC altre cop en la copa de la Cers.

MOLLET 6 – IHC B 5. QUASI REMUNTADA

Els nois d’Alexis Castro han perdut una bona oportunitat de puntuar a Mollet després d’haver remuntat un 4 a 1 advers. Els B igual que els ha passat als seus companys de l’A han començat malament el partit i han encaixat un parcial de 4 a 1.Precisament el quart gol molt protestat pels arlequinats li ha suposat una targeta blava a l’Albert Lòpez. En el seu lloc ha sortit el juvenil Isaac Larios (integrant del magnífic ÍHC que va quedar quart al campionat de Catalunya júnior a Amposta ). El porter del planter ha tingut una actuació molt destacada i no ha encaixat cap gol en els minuts en que ha estat en pista (de fet l’ha ocupat fins a la mitja part). Els igualadins han aconseguit empatar a 4. I encara després quan els de Riera Seca han tornat a posar-se dos gols per davant han tornat a estar a punt de tornar a empatar. Els gols arlequinats els han fet Casanovas (2), Doncel, Solé i D. Carles (un altre de la lleva d’Amposta). En el cas d’una victòria l’IHC B s’hauria assegurat matemàticament la permanència.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *