MARTA SOLER TORNA A IGUALADA

Quan encara estàvem repassant els efectes positius que el fitxatge de Dani Rodriguez tindrà en el joc de l’Igualada HC (a partir de les valoracions dels seus nous companys al vestidor que seguirem recollint en els pròxims dies) arriba una altra bomba d’aquest estiu. Una de les millors jugadores de tots els temps, Marta Soler,  torna a les Comes. La igualadina reforçarà, i de quina manera,el
FONTANELLAS i MARTÍ de la Ok LLiga femenina però en realitat fitxa per molt més
que això. La jugadora internacional serà la nova coordinadora de l’hoquei base
del club en una aposta de la nova junta directiva per potenciar el treball del
planter que ja està donant bons resultats aquests últims anys.

 

Marta Soler Balcells té 27 anys, és llicenciada en pedagogia i està diplomada en educació social. Els darrers 3 anys ha estat jugant al Biesca de Gijon on ha estat coordinadora de suport. també ha estat entrenadora d’equip-base al Gulpilhares de Portugal, l’Igualada i el mateix
Biesca. Com a jugadora el seu palmarés és impressionant i inclou la Copa
d’Europa de clubs i el Mundial i l’Europeu amb la selecció espanyola de la que
n’és la capitana. És també fundadora i vice-presidenta de l’Associació
Internacional d’hoquei patins femení.

 

Precisament la Marta coincidirà abans d’arrencar la feina a les Comes amb 2 de les seves companyes a l’IHC, la Maria Diez i la Teresa Bernadas. Les 3 han estat convocades pel seleccionador Alberto Mazon per unes sessions de control al Car de Sant Cugat per preparar el campionat d’Europa que es disputarà a  Wuppertal del 24 al 29 d’Octubre.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *