M.SOLER : VINC A FER UNA FEINA QUE M’IL.LUSIONA

 
P- Marta, bentornada a l’IHC. Com ha anat tot el procés?
 
M. SOLER- Gràcies. La veritat no m’ho esperava. Deixar Asturies i tot el que m’envolta no és fàcil, però m’ho van plantejar, ho vaig parlar amb els meus i em vaig decidir per fer una cosa que m’il.lusionava. Sempre he cregut que hem de fer allò que ens mogui per dins, i això he fet. 
P- Vens a fer de coordinadora. Un repte apassionant
  
M.SOLER- Doncs sí. M’encanta treballar en el món de l’esport i l’educació i també treballar amb persones. I coordinar la base d’un club implica aquestes tres coses.
P- Tens ja una primera idea de com està la base del club?
 
M.SOLER- Sóc d’Igualada i mai li he perdut la pista al club. El conec des que era petita i conec molta gent vinculada, persones que en parlen, que el viuen… Sí que és cert que abans de posar-nos a treballar cal fer un anàlisi global del club per tal d’establir objectius i les maneres d’aconseguir-los (tant a nivell esportiu, de formació, de transmissió de valors, participació, comunicació…) Per això caldrà parlar amb tots i totes els/les entrenadors/es d’enguany, els coordinadors anteriors… i començar a dibuixar les línies de treball del club d’ara en endavant.
P- Quins projectes portes, que t’agradaria fer?
 
M.SOLER- M’agradaria ajudar a millorar tots els aspectes del club que entre tots (entrenadors/es, jugadors/es, coordinadors anteriors…) decidim que cal millorar, aprofitant totes les coses que el club ja fa bé o té (bon nivell de formació dels entrenadors/es, nombrós número d’equips, bon nivell esportiu en general, Escola d’hoquei…)
A nivell social m’agradaria treballar per tal d’aconseguir un club més obert, participatiu i unit (activitats socials, Jornades de Somni i construcció d’un Pla Estratègic, creació de grups de treball, reunions amb les families…)
A nivell formatiu crec que seria bo realitzar formacions i intercanvis de coneixements entre els/les entrenadors/es del club (hem d’aprofitar tot el que saben i poden aportar!), treballar en l’avaluació i millora continua dels equips (reunions d’entrenadors/es, establir una filosofia i metodologia comuna de treball, fitxes d’avaluació individuals, crear una biblioteca sobre hoquei i formació esportiva…)…  
P- Vens també a reforçar l’equip d’Ok Lliga. I quin reforç!!!! és la millor notícia per l’equip, segur. Com el veus?
M.SOLER- A l’equip hi ha jugadores molt bones i l’Igualada, per tots els entrenadors/es que hem anat tenint, sempre s’ha caracteritzat per jugar molt en equip, per tenir molt bona defensa i millor porteria. Segur que si treballem fort ens anirà bé i a més a més ens ho passarem encara més bé.

Aquesta entrada ha esta publicada en ok lliga 10-11. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *