ARA TOCA ESPERAR

Aquesta és la consigna que hi ha ara mateix a les oficines de l’Igualada HC. Calma i tranquil.litat. Tot i que algunes informacions ja ho donen tot per tancat la veritat és que no és així. Si més no a hores d’ara. Les negociacions per completar la plantilla per la pròxima temporada continuen i s’està encara a l’espera d’una resposta definitiva dels possibles reforços. Per tant som en hores d’impàs. Segurament seran ja les definitives després de les intenses gestions que ha fet la directiva des de fa diversos mesos.

 

Des de sempre els finals de temporada han estat així. Intensos i plens de nervis. Però aquesta temporada les operacions són encara més enrevessades. La crisi econòmica ha fet que ara més que mai els diners no siguin l’element més important a l’hora de convèncer un jugador. A falta de grans ofertes econòmiques ara es mira amb molta atenció la solidesa dels clubs i sobre tot els seus projectes esportius. I en això l’IHC té un as a la mànega. Hi ha molts jugadors que estan disposats a fer sacrificis per poder entrenar a les ordres del tècnic Ivan Sanz.  La seva capacitat de treball , els seus coneixements tècnics i la seva trajectòria l’han convertit en el millor aliat per la direcció tècnica del club a l’hora d’intentar tancar definitivament l’operació reforç 2011 .

 

Després d’un estiu tant ple de rumors, l’espera es fa certament llarga, però és l’únic que es pot fer. Per molt que es vulguin dir abans els fitxatges només ho són quan ja estan totalment tancats, quan clubs i jugadors han arribat a un acord total. Durant els mesos en que el mercato es converteix en el protagonista absolut, tots els clubs contacten amb diversos jugadors per tenir informació de primera mà de les seves condicions contractuals i de les seves intencions de futur. Molts d’aquests contactes queden en un no-res i només alguns passen a fases més avançades. Les “cuines” dels clubs tenen el dret de poder fer aquesta prospecció, absolutament necessària d’altra banda, sense una pressió mediàtica constant que pot acabar convertint en notícia allò que no ho és. O que “encara” no ho és i pot arribar a “no ser-ho” precisament si surt a la llum pública abans d’hora (amb la qual cosa l’únic perjudicat seria el club). El compromís de la mevaweb és el d’informar, dia dia, dels fets que envolten l’Igualada Hoquei Club. I per tant només parla de fets, incloses les operacions de fitxatges, quan són reals i confirmats.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *