HORES DECISIVES AL CARRER CAPELLADES

Es prepara una setmana intensa a la seu de l’Igualada HC. Una setmana que ha de ser trascendental per la configuració definitiva de la plantilla 2011-2012. En els próxims dies s’han d’acabar de concretar les intensíssimes gestions que ha estat fent des de fa moltes setmanes la junta directiva de l’IHC per concretar els reforços per aquesta pròxima temporada. Confirmat ja el primer, el fortíssim Dani Rodriguez, aquesta setmana probablement ja es podrà fer oficial el fitxatge/es (en pot ser més d’un) que encara falten i que completaran una plantilla realment molt sòlida.
D’aquesta manera l’IHC tancarà el capítol d’incorporacions en un estiu de molta activitat en l’hoquei català i que ha viscut aquest dissabte una autèntica explosió amb la notícia de l’adeu de Roger Rocasalbas al CP Vilanova. El capità dels verds ho ha confirmat amb una carta de comiat molt emotiva que ha publicat al seu facebook.
A ningú que se li escapa que l’internacional català, pretés diverses vegades per l’IHC, es converteix per la seva qualitat tècnica, pel seu caràcter i per la seva implicació en la peca més cobejada del mercat de fitxatges. L’equip que
acabi aconseguint els seus serveis s’haurà apuntat d’entrada un dels “títols” de la pròxima temporada quan encara no s’ha tancat del tot aquesta.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a HORES DECISIVES AL CARRER CAPELLADES

  1. Jose diu:

    En Solohockey ya se ha confirmado el fichaje de Rocasalbas por el Igualada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *