S’HA ACABAT L’ESPERA. ROCASALBAS NOU JUGADOR DE l’IHC

Finalment aquest dimarts a la tarda l’Igualada Hoquei Club, i després de ràpides però intenses negociacions,  ha comunicat el fitxatge de l’internacional català Roger Rocasalbas. Demà a les 7 de la tarda Rocasalbas firmarà el contracte a les oficines del club i serà presentat oficialment.

El fins ara capità del CP Vilanova té 29 anys (en farà 30 el 21 de setembre), és esquerrà, és molt hàbil en les entrades des del darrere i té una de les millors pales de la OkLliga  fet que li han permés de firmar 18 gols en aquesta competició, una xifra important tenint en compte la seva posició a la pista. Amb la seva arribada Ivan Sanz té la plantilla pràcticament tancada de cara a la pròxima temporada a l’espera de la possible arribada d’un porter que substitueixi Jaume Llaverola.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *