I AMB EL 7, ROGER ROCASALBAS!

Més enllà del número (que ara mateix ja té un propietari majúscul com Raül Pelicano) avui els aficionats s’han pogut fer una idea del que suposarà sentir això per megafonia d’aquí uns mesos quan començi la temporada. Roger Rocasalbas s’ha fet la foto tradicional amb la seva nova samarreta i ha marcat d’aquesta manera el punt culminant d’uns dies intensíssims al carrer Capellades. Rocasalbas ja és nou jugador de l’IHC i la seva arribada, combinada amb la de Dani Rodriguez, configuren una plantilla de gran potencial a la que només s’hi ha d’afegir ara un porter.

 

El jugador internacional ha firmat per una temporada amb opció a una segona. El davanter vallesà, que ha rebutjat ofertes econòmiques molt importants, ha explicat que arriba a les Comes espressament per la confiança que li mereix el projecte esportiu arlequinat encapçalat per Ivan Sanz, un tècnic amb qui va coincidir al Mataró. Rocasalbas s’ha mostrat ambiciós i ha assegurat que té la il.lusió de poder guanyar un títol amb el seu nou club. De tota manera el mateix Ivan Sanz ha reblat el somni deixant clares les dificultats de poder afegir alguna copa al palmarés que ja té l’IHC. Demà la mevaweb us oferirà una extensa entrevista amb el nou jugador de l’Igualada Hoquei Club.

 

Per la seva banda el president de l’entitat, Manel Buron, ha informat que dilluns o dimarts de la setmana entrant es pot fer oficial el tercer i darrer fitxatge per la pròxima temporada, el nou porter de l’Igualada amb qui s’estan acabant de tancar les negociacions.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *