J. DONCEL. NOU ENTRENADOR DE l’IGUALADA B

La veritat és que no donem a l’abast. Després de l’anunci del gran fitxatge de Roger Rocasalbas (de qui ja farem també una sèrie amb les reaccions que la seva arribada ha provocat dins del vestidor) i a l’espera que la setmana entrant es concreti l’arribada del nou porter com va avançar el mateix president del club Manel Buron avui ha trascendit que Joan Doncel, el Xino, serà el nou entrenador de l’Igualada de Primera Nacional Catalana. Doncel, fins ara jugador de l’equip, substituirà Alexis Castro que la dirigit aquesta passada temporada en la qual l’IHC B ha aconseguit la permanència sense patiments.

 

P- Joan, penjes els patins i et passes a la banqueta. T’ha costat?

 

DONCEL- Doncs si. Si, si. La decisió ha estat difícil, després de 26 anys de portar patins és difícil. Però el nou projecte em fa il.lusió. Em fa il.lusió treballar amb els nous jugadors que pugen, amb alguns hi he jugat, amb altres els he ensenyat a patinar jo. I ajudar a jugadors que arribaran al primer equip em fa molta il.lusió. La veritat és que hi ha molta qualitat.

 

P- Per tant la teva feina és preparar la nova lleva de les Comes.

 

DONCEL- Una mica si. Se’ls hi ha de treure el màxim, se’ls ha de cuidar. Per això he fet el pas. Hi ha més d’un jugador que farà el salt aviat. I més de dos també.

 

P- I com queda l’equip de Nacional Catalana?

 

DONCEL- No està encara tancat del tot. Hi haurà 4 sèniors i 4 júniors. La veritat és que els joves tenen molt nivell i per això podem fer el pas de fer un equip tant jove. A més incorporem un júnior del Noia, en Pep Vilaseca que és de Piera (és el net de l’històric Pepitu). Amb la seva arribada afegirem qualitat a l’equip.

 

P- I els objectius?. Més de formació que de classificació, no?

 

DONCEL- Si, si. Formar als jugadors perque estiguin preparats en 2 o 3 anys. Ara els clubs han de tirar de planter. Per això em dedicaré totalment al B. Tindré contacte permanent amb l’Ivan Sanz però no aniré als partits de l’OkLliga.

 

P- I no trobaràs a faltar jugar?

 

DONCEL- Realment encara tinc el cuquet. Encara em moro per posar-me’ls. I és que sempre he viscut per l’hoquei. Mai he arribat a l’Ok Lliga però he gaudit molt. Molt.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en pretemporada 11-12. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *