ROCASALBAS: VINC A IGUALADA, PRIMER A DISFRUTAR I DESPRÉS, PER AIXECAR UN TÍTOL

P- Com ha anat les converses que han permés el teu fitxatge per l’IHC? Realment ha estat tot bastant ràpid, no?

 

ROCASALBAS- Doncs si, la veritat es que les coses han anat força ràpides ja que tinc una molt bona relació amb l’Ivan i m’ha deixat les coses molt clares desde el primer moment. Tot i així la decisió de venir a Igualada no ha estat gents fàcil degut al vincle emocional que em lligava a Vilanova.

 

 

P- Que t’ha fet decidir per venir? La veritat és que la teva és una aposta pel projecte esportiu perquè has renunciat a ofertes molt millors, no?

 

ROCASALBAS- Si em permets no entraré en detalls amb les possibles ofertes que hagi pogut tenir. El que si  es cert es que m’ha fet decidir el projecte esportiu i la confiança en que l’Ivan ha dipositat en mi.

P- Ets un jugador contrastat i molt conegut, que has fet grans temporades però dona la sensació  que arribes en el teu millor moment . Quin Rocasalbasa vols que es vegi a Igualada?

 

ROCASALBAS- La veritat és que temporada rere temporada he tingut la sort i l’oportunitat de crèixer com a jugador i només espero adaptar-me el mes aviat possible perquè l’equip se’n pugui beneficiar.

 

P- Com veus l’equip? I el tècnic, a qui coneixes molt bé. Qué et demana?

 

ROCASALBAS – Be doncs , l’equip el veig amb un gran potencial i amb la capacitat d’aspirar a tot el que es proposi. He tingut la sort de compartir vestidor amb la majoria dels jugadors que conformaran l’equip de l’any vinent i estic convençut que serem molt competitius i que ens ho passarem molt bé.

 

P- Al final has arribat a Igualada. I diem “al final” perque has estat “l’objecte del desig” de més d’un entrenador i de més d’una junta directiva.  I ara comença l’etapa Igualada. Amb quins objectius arribes?

ROCASALBAS- Vinc a Igualada a uns objectius molt clars. Primer lloc, seguir
disfrutant del hoquei al màxim nivell amb grans jugadors i en segon lloc,
aixecar un títol de club

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *