COMENÇAR FORT. MOLT FORT

L’Igualada arrencarà l’OK LLiga 2011-2012, una altra vegada, amb una escalada al Tourmalet. Sense escalfament. D’entrada serà el primer equip que li haurà de fer el passadís al Reus. Els arlequinats debutaran un 22 d’Octubre a la pista del nou campìó de Lliga on es trobaran al pitxixi de la competició, l’ex-igualadí Raül Marín, i als nous fitxatges de l’entitat Jordi Ferrer (Vilanova) i Jordi Adroher (FCB). No hi serà el líder de l’equip roig-i-negre, Marc Gual que ha fitxat pel FC Barcelona. El rival de la segona jornada (29 d’Octubre) no serà menys difícil. I és que visitarà les Comes l’actual campió d’Europa el Liceo de Jordi Bargalló. I a la tercera jornada (l’1 de Novembre) tocarà visitar la pista més difícil de l’hoquei continental, el Palau Blaugrana, per enfrontar-se a un Barça reforçat amb Gual i Alvarez, que vol recuperar la Lliga i de pas revenjar-se de les últimes ensopegades contar els igualadins. No serà fins a la quarta jornada quan els igualadins es trobaran amb un rival que no aspira al títol. El 5 de novembre visitarà les Comes el debutant Els Monjos, amb l’ex-Dream Team David Càceres a les seves files. Si voleu consultar el calendari ho podeu fer a aquesta adreça: http://www.fep.es/prensa/PRIMERANACIONAL.pdf

 

Recollim d’entrada la reacció de l’entrenador de l’Igualada HC, Ivan Sanz:

“És un inici dur. Per tant haurem d’estar preparats per afrontar-ho. De tota manera és una lliga regular i abans o després hem de jugar contra tots. Així que no li dono excessiva importància. L’Ok Lliga són 26 partits d’exigència màxima i hem d’afrontar cadascún d’ells com si fos una final. No hi ha una altra forma”.

 

Pel que fa al FONTANELLAS I MARTÍ IHC començarà la lliga a la pista del Vilanova (un 5 de Novembre) i després rebrà l’Arenys de Munt, anirà a BIgues i Riells i tancarà el primer mes de competició amb la visita del Girona a les Comes.  El calendari de l’Ok LLiga femenina el podeu seguir clickant aquest link: http://www.fep.es/prensa/OKLIGAFEMENINO.pdf

 

I aquestes són les sensacions de l’Anna Gil, la capitana del FONTANELLAS I MARTÍ IHC femení:

Doncs la veritat es que quan he començat a mirar el calendari, he pensat ufff, quin inici de lliga ens ha tocat, però a la que he continuat mirant les següents jornades, m’he adonat de que aquest any hi haurà molt nivell, ja que no només el inici em sembla dur, sinó la temporada sencera, així que s’haurà de treballar amb força i constància des del inici i fins al final.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *