REACCIONS AL TOURMALET -1

 

EDU FERNÀNDEZ

Al final ens haurem d’enfrontar contra tots els equips, pero esta clar que el que passi en aquestes 3 primeres jornades influirà en l’estat anímic i en el grau de confiança per afrontar la resta de volta. Per tant és important preparar-se per arribar en les condicions més òptimes d’aquesta plantilla i de ben segur que serem competitius per endur-nos resultats positius tot i els rivals de les primeres jornades.

 

DANI RODRIGUEZ

El sorteig evidentment ens ha deparat un inici molt dur, però la realitat és que si volem aspirar a lluitar per qualsevol gran competició, sigui la que sigui, hem d’anar partit a partit i com a jugadors només pensar en el partit de cada setmana. Si mirem més enllà ens equivocarem. És un tòpic, però hem de jugar contra tots i mai saps quan és un bon moment per medir-te a un equip, per això el que si està a les nostres mans és fer una bona pretemporada i treballar ja a l’estiu per encarar el primer partit a Reus amb les màximes garanties per aconseguir els primers punts de la temporada.

 

FERRAN FORMATJÉ

Difícil per començar, però si volem estar a dalt aquests són els partits claus i si s’han de guanyar millor fer-ho de bon principi i no preocupar-se’n mes…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *