IHC B 6 – JUNEDA 2. DEBUT AMB GOLEJADA

L’IHC B ha obtingut els 3 primers punts del campionat de Nacional Catalana en un gran partit contra el Juneda a les Comes. Els de Joan Doncel s’han col.locat amb un clar 3 a 0 a la primera part i això els ha donat la tranquil.litat necessària per desenvolupar el seu millor joc,
amb molt control de bola, posessions llargues i gols magnífics. N’hi ha hagut de tota mena. De remat exteriors (com els 2 primers de Muntané o l’Aleix Vera) D’aixecar i picar la bola davant del porter (Vera) d’oportunisme (Garreta en els últims segons de posessió a punt d’assenyalar passiu). Aleix Vera ha signat el 50% dels gols amb un hat trick (els altres han estat de Vilaseca, de penal, Muntané i Garreta. Impulsats per un gran Albert Lòpez els joves jugadors del B no han patit en cap moment pel resultat. Laprimera part ha acabat amb un contundent 4 a 1. A la segona el resultat s’ha elevat fins al 6 a 2.

Per l’IHC han jugat A. Lòpez, A. Vera (3), P. Vilaseca (1), J. Muntané (1), N. Garreta (1), equip inicial. A. Vidal, D. Carles. O. Garrido, N. Ramirez, I. Larios.

SEGON PARTIT DE PREPARACIÓ PELS D’IVAN SANZ

I aquest dissabte arriba el torn dels sèniors de l’Ok LLiga. Els jugadors del primer equip jugaran el segon partit de preparació de la pretemporada contra un històric que des de fa temporades lluita per sortir de la Primera Estatal i tornar entre els grans. És un Alcobendas més igualadí que mai perquè a la banqueta hi ha l’ex-entrenador de l’Igualada B, Alexis Castro, i a la pista Oscar Lupion, l’artífex com a entrenador dels júniors de la magnífica quarta posició dels campionats de Catalunya. L’Alcobendas arribarà amb un campió del mon sub-20 a les seves files: es tracta de Javier Ibañez que acaba d’obtenir el títol amb la resta de sub-20 a Barcelos, Portugal. L’IHC-Alcobendas es jugarà a les 6 i és un dels actes de la Fira de Setembre d’Igualada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a IHC B 6 – JUNEDA 2. DEBUT AMB GOLEJADA

 1. Meritxell Botet diu:

  Vols aprendre a patinar?

  PATINATGE:
  Dissabtes 11:00-12:00h
  Nascuts/des a partir del 2008

  Vols aprendre a jugar a hoquei?

  INICIACIÓ A L’HOQUEI PATINS
  Dissabtes: 12:00 a 13:00h
  Nascuts/des del 2004 al 2006

  PATINATGE ARTÍSTIC:
  Dissabtes: 11:00-12:00h
  Nascuts/des a partir del 2008

  INSCRIPCIONS: A partir del 12 de setembre de 2011, a les
  Oficines del Patronat Municipal d’Esports (Pavelló de Les
  Comes). Tel.: 93 805 42 10
  Inici activitat: A partir de l’1 d’octubre
  Preu: 15’50/mes

  Organitza: Igualada Hoquei Club
  Per a més informació: 93 804 42 57/ 620 855 047

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *