IGUALADA HC 1 – ALCOBENDAS 1. JUST A L’INICI DEL CAMÍ


Foto O. Sebrià

L’Igualada ha ofert contra l’Alcobendas una petita mostra de les possibilitats que té aquesta temporada com a equip. Ha insinuat més que ha ensenyat obertament però s’ha pogut endevinar l’amplitud i versatilitat de la plantilla que té aquest any Ivan Sanz. Això, de tota manera, no ha estat prou com per guanyar el partit contra l’Alcobendas. L’Igualada no ha tingut continuitat. L’equip no ha mantingut la instensitat com desitja el seu entrenador (durant 10 minuts de la primera meitat ha jugat amb una marxa menys), els automatismes encara no estan greixats i l’exigent treball físic d’aquestes alçades de pretemporada ha acabat fent les cames pesades.  Al davant, a més, hi
havia un equip amb més setmanes de preparació (aquest era el tercer partit), molt treballat (s’hi nota la mà d’Alexis Castro), ben tancat al darrera, sense oferir espais i amb molta velocitat a la contra (el porter Roger Fernàndez ha estat el més destacat de l’equip amb intervencions magnífiques especialment a la primera meitat. Els igualadins no han trobat la manera de trencar la defensa i només ho ha aconseguit Ferran Formatjé amb una FD d’execució perfecta (esquerra-dreta i ganxo dalt) per acumulació de 10 faltes d’equip.

La primera meitat ha començat amb domini arlequinat que s’ha perllongat durant 15 minuts. L’equip semblava còmode i anava madurant el partit amb inteligència. Però de tan còmode l’equip ha acabat baixant un grau la intensitat i això ha permés als visitants d’avançar-se en el
marcador en una contra que Alvaro ha clavat a l’escaire. La primera meitat ha acabat amb aquest 0 a 1. A la segona l’equip s’ha reendollat i fruit d’això ha arribat l’empat amb el gol de formatjé. I aquí s’han acabat els moviments de marcador. Tot i que l’IHC ho ha provat (amb un punt de precipitació que anava augmentant a mesura que passaven els minuts) i que els visitants també han posat a prova a un inspiradíssim Roger (fins i tot han disposat d’un FD per acumulació i d’una superioritat per targeta blava a Pelicano per protestar. Al final empat
i sobre tot material per la reflexió i per seguir creixent. La pròxima
oportunitat dissabte contra un Ok Lliga, el Vendrell de Guillem
Cabestany.

IGUALADA HC 1 (0/1) R. Fernàndez, Formatjé (1), Baliu, Edu i Rocasalbas, equip inicial. Navarro, Dani, Pelicano, J. Muntané. A. Lòpez.

ALCOBENDAS 1 (1/0) Rodriguez, Lupion, Jimenez, Escudero i Cortijo, equip inicial. Alvaro (1), Mario. Sori Jimenez, Carmona, Perez.

GOLS: 0-1 Alvaro (m 21.57). SEGONA PART. 1-1 Formatjé FD (m 3.35).

INCIDÈNCIES: 200 espectadors a les Comes en un partit que ha format part del programa de festes de la 58ena edició de la Fira de Setembre. De fet la pubilla i les dames d’honor han estat convidades a la Llotja i han fet el servei inicial d’honor.

Aquest diumenge el FONTANELLAS i MARTÍ IHC femení juga el seu primer partit de preparació a Bigues i Riells.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *