IHC- VENDRELL. ARRENCA LA COPA ESPORTS PENEDÉS

Cap de setmana intens pels equips de l’Igualada HC. Els sèniors debuten a les 7 a les Comes en aquesta competició de preparació Copa Esports Penedés que agrupa bona part dels equips de les comarques de l’Anoia, Penedès i Garraf. El rival serà el Vendrell de l’ex-IHC Guillem Cabestany (7 de la tarda a les Comes). El Vendrell arriba a les Comes després d’haver golejat a l’actual campió de l’Ok LLiga, el Reus, per 8 a 4 (el Reus no disposava dels seus internacionals). Abans els vermells havien guanyat també als Monjos (5 a 0) i a l’Alcobendas (7 a 4). De fet el Vendrell està invicte des del seu primer partit de pretemporada quan va caure per 8 a 4 contra el Lleida Llista de Primera Divisió. Les seves xifres són espectacularsrealment bones: 24 gols a favor (en només 4 partits) per 16 en contra.

Per la seva banda el Nacional catalana juga contra el Sant Cugat a les 9 de la nit en partit corresponent a la segona jornada de la competició. L’altre equip
sènior de l’entitat, el FONTANELLAS I MARTÍ IHC de l’Ok LLiga femenina no té partit aquest cap de setmana.

Qui ja ha jugat ha estat l’equip júnior a la lliga preferent. L’Igualada  que no ha pogut superar  un dels millor equips de la categoria el Tordera i ha perdut per un ampli 2 a 8. D’aquesta manera els quadribarrats s’han revenjat de la derrota que els arlequinats els va infringir als Campionat de Catalunya d’Amposta. Els maresmencs s’han posat per davant en el marcador molt aviat ( 0 a 3), els de Doncel han pogut reduir distàncies a la primera part fins al 1 a 3 , però a la segona  s’han mostrat febles en defensa, ja no han tingut opcions de tornar a entrar en el partit i els visitants han anat ampliant la diferència. Els gols dels júniors els han fet David Carles i Pep Vilaseca. Un dels golejadors, David Carles, ha explicat a la mevaweb: ” Em sap molt greu perdre, no m’agrada gens, però farem el possible per quedar el més amunt possible, ja que hi ha molta gent que confia en nosaltres i no podem defraudar-los així”.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *