ON FIRE!

Foto J. Ceballos

Aquesta expressió tant potent i definitiva és la que ha utilitzat el segon entrenador de l’IHC,  Francesc Monclús, per definir de manera ràpida i concloent l’estat dels jugadors de la plantilla després de l’últim entrenament de la setmana. “Estan molt bé, seguint el treball previst. Aquest últim entrenament ha estat molt bo. Bàsicament hem treballat la velocitat i 4X4. De moment molt bones sensacions. Aquest divendres tenim descans pel partit de dissabte“. Un dels que tenen segur més ganes que passin les hores que falten per l’inici del partit és el sempre endolladíssim Ton Baliu.

P- Ton, les “explosions” seguiran sent cosa teva, com dissabte passat.

T.BALIU- Home… No em va sortir pas massa bon partit. Era el primer contra un equip-equip, no una selecció.  Empatar no va ser molt bó però tal com van jugar ells, sempre tancats, era la nostra tercera setmana, ells en portàven més… però bé, ens queda molt temps, més del que ja portem. Ens hem d’anar adaptant amb els nous i buscar una manera, un estil de joc que ens vagi bé. Anar treballant, entrenament, entrenament i arribar bé al partit de Reus que és el que importa.

P- Des de dins, quines possibilitats li veus a aquest equip?

T.BALIU- D’entrada ja canvia el treball als entrenaments, de ser 6 a 7 jugadors. El nivell de partits entre nosaltres també canvia… hi ha una intensitat, un nivell molt alt… I els fitxages són molt bons. En Rocasalbas segur que havies fet moltes cròniques amb els gols que en fotia i el Dani igual. Són molt bons. I el Roger Fernàndez, que potser es coneixia menys,  ja s’ha vist en només 2 porters com ens ha aguantat. És un gran porter. Des de dins es veu que és un molt bon equip i el que falta és acabar de fer encaixar l’engranatge. Demà juguem un altre amistós… i així, anar fent amistosos i entrenant. I és això. Prefereixo perdre tots els partits de
pretemporada o empatar-los i en canvi guanyar el primer i el segon partit de
lliga. Els partits d’ara ens han d’ajudar a crèixer i a tenir sensacions.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *