I.SANZ: ELS PARTITS CONTRA NOIA I VIC MARCARAN EL NOSTRE FUTUR A LA LLIGA. US NECESSITEM !!

Foto Reus 24

L’Igualada HC torna al treball a les Comes en un dilluns de ressaca electoral (victòria històrica de CiU a Catalunya. A Madrid s’imposa Rajoy), i amb el record del magnífic empat a zero a la pista del Reus. Durant el cap de setmana han arrencat les competicions europees amb l’IHC mirant-s’ho amb tranquil.litat gràcies a haver-se pogut saltar la fase prèvia de la Cers. El Molfetta-La Vendeenne, del que n’ha de sortit el primer rival europeu, va acabar amb victòria mínima dels italians (3 a 2) amb la qual cosa tot queda pendent del partit de tornada a França. De tota manera Europa queda encara lluny. En l’horitzó s’apunta un repte molt més
pròxim, la visita del sempre complicat Noia. Ivan Sanz demana el suport de tothom per afrontar el partit contra els cavistes

P- Per algú que ha insistit tant en la defensa fer dos zeros seguits és com per sentir que els fets li donen la raó?

I.SANZ- Bé. Realment fer dos zeros seguits fora de casa i en dues pistes tant difícils com Vilanova i Reus és una cosa per la que ens hem de sentir satisfets. M’ha donat la raó en una cosa i és que sempre hem tranmés a l’equip que la defensa ens faria competitius. Defensar bé és una qüestió bàsicament de treball i actitud i per això ens hem d’exigir defensar bé sempre. Això ens permetrà ser competitius aquells dies en els quals no estiguem molt inspirats en atac. I aquests dos partits han estat un exemple molt clar. No hem estat especialment bé en atac. Ens ha faltat fluidesa i claredat. Però gràcies a la defensa, al replegament i a l’actitud hem aconseguit dos bons resultats. De tota manera no és normal fer dos gols seguit. A més de fer una bona defensa, necessites que el porter estigui extraordinari, com així ha estat, i tenir una mica de sort en determinats moments.


P-
Empatar a Reus dona un punt de molta reafirmació?

 

I.SANZ- És un empat important. Segurament me´s important des del punt de vista de refermar la
confiança de l’equip que pel punt en si. Ser capaços de competir i treure alguna i cosa positiva en una pista tant complicada ens ha de servir per fer-nos crèixer, per augmentar la confiança i la motivació per treballar encara més fortsi seguir millorant. La temporada passada i fins i tot els partits contra el Barcelona i el Liceo d’aquesta, ens van deixar la sensació que no estem lluny d’aquests grans equips, però que no erem capaços d’acaba treient algún resultat positiu.  Aquest cop ho hem aconseguit i estic convençut que ens ajudarà molt a refermar la identitat de l’equip
.

P- Com veus l’equip completades les 5 primeres jornades?

I.SANZ- Bé. Crec que després de 5 jornades, amb un calendari tremendament dur, podem estar força satisfets. El nostre joc d’atac encara no és molt fluid, ens faltar pul.lir moltes coses que poc a poc anirem fent. En general ancara estem lluny del joc que podem oferir. Però, per una altra banda, l’actitd de l’equip està sent extraordinària i per això estic tremendament satisfet. Estan trebvallant molt bé en els entrenaments i competint molt bé en els partits. L’equip està molt unit, tots els jugadors molt compromesos i s’està lluitant a tope sempre, amb convicció i sense rendir-se mai. Tots estan aportant i ajudant als altres. Així que segur que amb aquesta actitud podrem fer una gran temporada.

P- I el pròxim rival, el Noia?

I.SANZ- El Noia és un equip tremendament competitiu. Tenen un caràcter guanyador enorme i sempre és dificilíssim guanyar-los. Així que serà un partit molt dur. Sempre que ens hi hem enfrontat han estat partits molt equilibrats que s’han decidit per petits
detalls, per matisos… i per tant crec que dissabte serà igual. Haurem d’estar molt i fer un partit rodó. Ara tenim dos partits claus a casa. Primer Noia i després Vic. Si et soc sincer crec que aquests dos partits poden marcar el nostre futur a la lliga. I per això aprofito el teu mitjà per demanar l’ajut de l’afició. Els necessitem. Necessitem que ens ajudin, que ens donin l’empenta. Unes Comes plenes i apretant seria fonamental en aquests dos partits. Els asseguro que si venen no els defraudarem.

BIGUES 0 – FONTANELLAS I MARTÍ IHC 1. ELS 3 PRIMERS PUNTS AMB UNA FD

L’Igualada femení va obtenir els primers 3 punts de la temporada amb una ajustada victòria a la pista del Bigues. El gol de la Marta Soler de FD al minut 17 de la segona meitat va premiar el joc de les arlequinades que ja s’havien quedat sense premi divendres tot i el bon partit a Vilanova.

Les noies del Igualada Hoquei Club, van sortir a la pista convençudes de les seves possibilitats. De forma ordenada i fent molta pressió defensiva van controlar el primer temps i van disposar de bones ocasions, però no les van acabar d’aprofitar.  Desprès del descans va seguir el domini igualadí però sense gol. I quan ja semblava que es repetiria la mateixa història de Vilanova el tècnic Joan Antoni Gonzàlez, Pirri, va aprofitar un minut de temps mort per introduir un canvi tàctic que es va convertir en decisiu: va ordenar que es forcessin els 1X1. Això va provocar que les locals es carreguessin de faltes i que arribés la 10 acumulativa.  La directa va ser executada de forma magistral per la Marta, que amagant el regat va clavar, d’un fort tret, la bola al fons de xarxa. Un gol magnífic que donava els 3 punts en un altre partit on les igualadines van exhibir una gran defensa (la Teresa Bernadas va aturar un penal i una FD).

OK LLIGA FEMENINA – Jornada 3

C.H.P. BIGUES I RIELLS – 0 Cristina Vegas (P), Sara Cristòfol, Gemma Cristòfol, Vanesa García, Marta Borràs – Inicial- Laia Pera, Carla Martínez, Júlia Coll, Gemma Camp i Georgina Gervilla (P).

IGUALADA H.C. – 1 Teresa Bernadas (P), Laura Salvador, Maria Díez, Marta Soler, Raquel Bernadas – Inicial – Elba Garreta, Aida Vera, Judit Baldrís i Cristina García (P).

Arbitratge de. Joan Rovira.

Gols: Segon Temps: min. 17’ Marta Soler 0-1.

El pròxim partit es disputarà diumenge 27 al pavelló Les Comes a la una del migdia enfrontarà les igualadines a l’equip del Girona C.H. Més informació (i també fotografies) del partit al blog de l’Igualada femení: http://ihcfemeni.blogspot.com/2011/11/victoria-domicili-del-fontanellas-y.html?spref=tw

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *