R.FERNÀNDEZ: SERIA FANTÀSTIC PODER PAGAR MOLTES MÉS PASTES…PERÒ CAL MOLTA SORT

L’IHC ha représ la feina aquest dilluns. Després de 3 dies de descans tots els arlequinats han tornat bé i animats. El primer dia ha estat marcat pel treball d’ atac. Com ja va explicar ahir Ivan Sanz l’equip no ha atacat massa bé en els últims dos partits i cal millorar mecanismes ofensius. Potser també perque al darrera hi tenim “mister zero”.
P- T’arruinaràs amb tantes pastes!
R. FERNÀNDEZ  Jajaja… Seria fantastic poder pagar moltes mes pastes, pero s’ha de tenir molta sort per fer un zero, i moltissima per fer-ne dos, així que crec que ja he gastat la de tot l’any…
P- Realment fer dos zeros seguits és difícil de veure
R.  FERNÀNDEZ – La veritat és que si, amb la nova normativa es molt díficil no fer o no encaixar cap gol ja que es generen moltes ocasions. Tot i que el partit va ser bastant vertical, es va veure un gran nivell defensiu en els dos equips, nomes un penal, i ni 10 faltes cap equip.  Crec que hi havia molt de respecte per part dels dos equips.  
P- I ara ve un Noia sempre incisiu. Si fos per tu… que tremolin les pastisseries!
R.  FERNÀNDEZ – Com t’he comentat és molt díficil i s’ha de tenir molta sort per fer el zero, així que ni m’ho plantejo. L’únic objectiu seran el 3 punts davant d’un rival durissim que ens farà suar de valent per guanyar-lo.
P- Ara mateix ets el tercer porter menys golejat. T’ho mires això?
R.  FERNÀNDEZ –La veritat és que si, no setmana a setmana  però de tant en tant si li dono un cop d’ull per tenir referències, però sense capficar- m’hi gaire, crec que el que té valor real son els punts, la resta es més anecdòtic…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *