MOLT BÉ!

Un altre cop aquesta és la resposta dels responsables tècnics de l’IHC quan se’ls pregunta com ha anat l’entrenament?. “Molt bé! “. L’equip segueix amb l’alta intensitat que està caracteritzant les sessions de preparació de tota la temporada. Ara, els arlequinats estan treballant preferentment aspectes d’atac. La intenció és mantenir el nivell que l’equip ha donat fins ara en defensa i que li ha permés de col.locar-se com a tercer menys golejat de la categoria, empatat amb el Reus amb 13 gols ( curiosament l’equip que els precedeix en aquesta classificació és el rival de dissabte, el Noia,  que porta 12 gols encaixats. El menys golejat torna a ser el FC Barcelona amb 11). Per això es vol mantenir l’excel.lent rendiment de defensa i porter i alhora potenciar l’efectivitat al davant. El segon entrenador , Francesc Monclús, ho ha definit magníficament i amb poques paraules: “A veure si seguim igual en defensa i millorem atac!!!  Bé, demà mes.
Mentrestant ja se saben els àrbitres del partit entre Igualada i Noia. Seran Xavier Galan i Alberto Garrote.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *