L’HOME DEL SOMRIURE PERMANENT

El tècnic de l’Igualada HC, Ivan Sanz, s’ha reincorporat aquest dijous als entrenaments després de la seva paternitat. Sanz, amb un somriure permanent a la cara, ha dirigit una sessió basada en treball 4×4. Tècnics i jugadors han repassat també aspectes de joc a la sala de vídeo. 
Els arlequinats intentaran obsequiar al mister amb una victòria davant d’un Noia encara imbatut a l’OkLliga. De fet els cavistes van perdre el primer partit de la temporada dissabte a la Champions contra el Candelaria (2-0).
De tota manera serà difícil que l’equip de Sant Sadurní arribi confiat a les Comes. Els jugadors del Noia tenen paraules d’elogi pels igualadins. Un d’ells, el golejador Toni Seró, assegura al web de la Fep que té clar que l’IHC acabarà a la zona alta de la classificació. Paraules amables que no   amaguen que els cavistes seran, com sempre, un rival temible.
Per això agafa encara més sentit la crida d’ajut d’Ivan Sanz a l’afició. Serà, a més, una manera magnífica de poder felicitar de manera directa a l’entrenador igualadí pel seu somriure permanent de nom Roger. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *