L’ IHC B DERROTA EL LÍDER. AVUI DERBI CONTRA EL NOIA

L’IHC ha començat de manera explèndida el seu cap de setmana esportiu. Els nois del B han derrotat per 4 a 2 al líder de Nacional Catalana,  el FCB, a les Comes. Muntané (2), Garreta i Vilaseca. El partit ha estat d’alt nivell i s’ha jugat amb un molt bon ambient a la grada.
Curiosament arlequinats i culers es tornen a enfrontar avui a les Comes. Serà en categoria júnior (per tant repetirant bona part dels jugadors de Joan Doncel) a 1/4 de 6 de la tarda. Serà la prèvia de l ‘IHC- Noia de la Ok lliga (2/4 de 8  amb arbitratge de Galan i Garrote). 
Les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC juguen demà diumenge a la 1 contra el Girona. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *