LA VENDÉENNE 2. IVAN SANZ: SER FAVORITS NO SERVEIX DE RES. SI VOLEM PASSAR ENS HO HEM DE GUANYAR A LA PISTA


Hem d’encarar l’eliminatòria amb humil.litat i molt respecte. En principi es pot considerar que som favorits, però a l’hora de la veritat això no serveix de res. Si volem passar ens ho haurem de merèixer i guanyar-ho  a la pista.
Hem de respectar a La Vendèenne. És un equip que ha aconseguit diversos títols a França, sense anar més lluny la copa de l’any passat. Ha estat capaç d’eliminar un equip italià, ens aquests moments està col.locat tercer a la lliga francesa. Tots hem vist com l’hoquei francés ha evolucionat molt en els últims anys… així que màxim respecte pel rival que no ens ho posarà gens fàcil.
Encara no conec massa de l’equip. Sé que té Sergio Burgoa, ex-jugador de Liceo i Tenerife i a dia d’avui no massa més. Ara tenim un mes per davant per recollir informació sobre la Vendéenne i preparar-nos bé per arribar a l’eliminatòria en òptimes condicions.
De tota manera, abans d’això, tenim 3 partits clau a l’Ok Lliga, així que fins al dimecres 18 de gener no tornarem a parlar de la Cers.
 
 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *