LA VENDÉENNE 3. DANI: CAL SER MOLT HUMIL

Doncs si ha passat la Vendeene, un equip francès que de ben segur intentarà posar-nos les coses molt dificils. Cal ser molt humils si es vol arribar lluny a la copa de la Cers i més encara en aquestes rondes primeres, cal afrontar cada partit d’aquesta competició com si juguessis amb el Barça o el Porto..sinó qualsevol equip pot complicar-te la vida i fins i tot fer-te fora a les primeres de canvi.

El nostre objectiu és seguir millorant el nostre joc i seguir acumulant victòries a l’Oklliga i està preparats per quan arribi aquest partit, el qual prepararem bé i intentarem aconseguir un bon resultat a França per encarar bé l’eliminatòria  i poder-la rematar a Les Comes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *