L’IHC REPRÈN ELS ENTRENAMENTS PER PREPARAR ELS PRIMERS EXÀMENS DEL 2012

El primer equip de l’Igualada Hoquei Club torna a la feina un cop acabades les minivacances de Nadal. Els arlequinats tindran 4 entrenaments aquesta setmana, del 27 al 30 de desembre, i per tant es pot dir que pràcticament acomiadaran l’any amb els patins posats. 

Els entrenaments combinaran treball físic amb qüestions tàctiques i també elements de tècnica individual i col.lectiva. De tota manera, estan on estem de la temporada i a les portes del primer gran exàmen, final de la primera volta i debut a la Cers, tot es farà amb una atenció especial al físic. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *