CREMAR TORRONS PERÒ MENYS


Primera sessió de treball després de Nadal. Ha estat un bon entrenament. Els jugadors arlequinats han tornat en bona forma després de la setmana de descans i per tant s’hauran de “cremar torrons però menys”. Tothom és conscient que està a punt d’arribar un dels primers moments decisius de la temporada i no volem que els agafi sense estar a punt. Per començar a estar-ho els Ivan Sanz han fet un treball bàsicament físic tot i que també s’han exercitat aspectes tàctics.

D’altra banda la mevaweb s’afegeix al condol a la familia del jove jugador del C. P. Areces Adrian ” Pola ” Alonso en un accident de trànsit. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *