LA PISTA ÉS PEL PATGE FARUK

Foto M. C.

Els jugadors de l’Igualada HC han cedit les Comes aquest dimecres a la comitiva del Patge Faruk que un any més ha arribat a Igualada  per preparar la visita dels Reis Màgics el dia 5 de Gener. 

Els arlequinats, tots en un molt bon estat de forma,  s’han traslladat al pavelló de Can Passanals de Montbui on han fet un entrenament físic amb un destacat treball tàctic. Aquest dijous els igualadins recuperaran la pista de les Comes, que patges i treballadors del Patronat d’Esports han mimat al màxim perque els patins puguin tornar a rodar sense entrebancs. 

L’IHC arrencarà l’any amb l’objectiu de fer una bona arrencada a la Cers i alhora d’intentar certificar el passaport per la copa del rei. Per cert la fase final d’aquesta competició canvia de dates. Enlloc de celebrar-se el 23-24-25 i 26 de febrer es jugarà el cap de setmana següent 1-2-3 i 4 de març. Aquest canvi de dates provocarà també una modificació en
la jornada número 15 que s’avançarà precisament al 24,25 i 26 de febrer. Concretamemt l’IHC jugarà a Riazor contra el Liceo dissabte 25 de febrer a les 8 del vespre. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *