I.SANZ: ARA ENS HEM DE CENTRAR EN L’OK LLIGA. ESPEREM QUE LA NOSTRA GENT ENS AJUDI AMB EL CALAFELL.

  P- Al final de França heu tornat amb un gol de renda pel partit de tornada.

I.SANZ- Si. Crec que el resultat no és dolent. Sabem que els partits fora de casa sempre es poden complicar per diferents factors. Així que el primer objectiu era no complicar-se excessivament l’eliminatòria. Ara tenim un segon partit anles Comes en el que hem de fer les coses bé per superar l’eliminatòria. La Vendéene es mereix tot el nostre respecte, ja que ens va demostrar que és un bon equip davant del qual hem de jugar al nostre millor nivell per superar-los.

P- El resultat va ser molt ajustat, quins factors hi van incidir?

I.SANZ- La realitat és que vam tenir oportunitats per obtenir un resultat una mica més ampli, sobre tot al principi i especialment al final quan vam tenir dos tirs directes per poder marcar diferències. Però tampoc podem negar que ells van tenir opcions de marcar algún gol més. Per tant el resultat pot considerar-se just. Factors?. Diversos, la veritat. La pista a la qual no estàvem adaptats del tot, el rival que va jugar bé les seves armes i va treballar al 100% durant els 50 minuts, la falta d’eficàcia de cara a porta i també que potser vam jugar amb més precaucions del que és habitual, pensant me´s en no complicar-nos l’eliminatòria que en sentenciar-la.

P- I ara a centrar-se en l’OK LLiga a una sola jornada de difinir una copa que es posa més cara amb la decisió que Vic (que ja estava eliminat) sigui la ciutat organitzadora de la fase final.

I.SANZ- Si. ara deixarem aparcada la Cers fins al partit de tornada i ens centrarem en l’Ok Lliga. D’aquí a dues setmanes tenim un partit trascendental contra el Calafell, en el qual ens jugarem el nostre accés a la copa del rei. Depenem de nosaltres ja que guanyant ens classifiquem. Tenim dues setmanes per preparar-nos bé pel partit. Espero que la nostra gent ens ajudi en un dia tant important. Tant de bó puguem veure les Comes plenes que ens ajudin i ens empentin cap a la victòria.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *