L’ÚLTIM PARTIT DE LA PRIMERA VOLTA ES COMENÇA A JUGAR ALS ENTRENAMENTS

L’Igualada ha fet aquest dimarts el primer dels 3 entrenaments de la setmana per preparar l’últim partit de la primera volta, a casa contra el Calafell. Els jugadors arlequinats han dedicat una part de la sessió al treball físic i després s’han concentrat en aspectes tàctics. Tot i que aquesta sigui una setmana sense competició oficial (a Blanes s’hi celebra l’edició 2011 de l’OkStars), el vestidor té clar que es tracten ten d’uns dies molt importants per preparar al detall el decisiu partit contra el Calafell i que el partit es comença a jugar ja ara en els entrenaments

Tot i que jugadors i tècnics han deixat aparcada momentàniament la competició europea des de França arriben notícies del gran  efecte que va fer en l’opinió pública el resultat ajustat que la Vendéene va aconseguir contra els igualadins a l’AngelMière del Chemin de l’Ornay. La premsa gala destaca que el de dissabte va serun matx intens ál qual només li va fallar el resultat i afegeixen queamb només un gol de desaventatge encara es pot somniar amb la classificació“.

Els diaris francesos asseguren també quela Vendéene va escriure una de les seves millors pàgines europees contra un “Igualada que té 6 lligues europees i 5 copes continentals. Els Yonnais (els jugadors de la Vendéene que és l’equip de Roche sur Yon) van fer el partit més intens de la seva història i que l’únic problema que van tenir va ser una petita errada de Guibot al mig de la pista donant-li un metre a un”bulliciós” Formatjé. Els roig i negres van merèixer més“, acaba sentenciant, deixant-ho tot pendent del partit de tornada el 18 de febrer a  les Comes.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *